Alt om E-sigaretter

Hva er en E-sigarett?

En E-Sigarett, eller Elektronisk Sigarett, er er det nye innovative svar på de gamle skadelige sigaretter. Den elektroniske sigaretten er et fantastisk alternativ, og de brukes i dag av millioner verden over. E-sigaretten er designet og skapt til å stimulere din røykeopplevelse som man får med skadelige sigaretter, men uten innholdet av de over 4.000 kjemiske stoffer, der flere er giftige og kreftfremkallende.

E-sigaretten utskiller ikke røyk, men i stedet harmløs damp. Man kan selv velge om man vil røyke e-juice med nikotin eller om man bare vil nyte sin e-sigarett med en av de mange forskjellige smaksvarianter. E-sigaretten inneholder dessuten ingen kreftfremkallende stoffer, og da de heller ikke inneholder tobakk utsetter du ikke dine omgivelser for passiv røyking. E-sigaretten er likevel omfattet røykeloven i Norge. Det betyr at den derfor ikke kan nytes hvor det ellers er røykeforbud. Det gjelder f.eks. vertshus, restauranter, arbeidsplasser, uddannelsesinstutisjoner og flyplasser.

En e-sigarett består av et batteri, en atomizer og et munnstykke. Batteriet overfører strøm til atomizeren, og atomizeren varmer så væsken opp. Du tar et normalt sug og inhalerer som du normalt ville gjort med en normal sigarett. Dampen du innhaler føles og ser veldig ut som normal røyk. Hvis din e-juice er med nikotin vil din inhalering gi deg et halskrass, som noen røykere liker. Batteriene kan fås i forskjellige størrelser og farger, og de lades enkelt opp med en medfølgende opplader.

Det finnes mange forskjellige e-sigaretter. Til nybegynnere, til øvede og til garvede e-sigarettbrukere. Det finnes dessuten også engangs e-sigaretter.

Hva Er E-juice?

E-juice er den væske eller smaks-aroma du røyker fra din e-sigarett. Væsken kan være basert på to ting - PG base eller VG base. PG står for propylene glykol og VG står Glyserin. Begge er uskadelige ved inhalering, og de er fantastiske til å skape damp. De forskjellige smaksvarianter lages av naturlige smaksaromaer, som alle er godkjent til matvarebruk. Hos eleksig.no kan du velge i mellom et hav av forskjellige smaksvarianter i din e-juice. Du kan også velge om din E-juice skal være med eller uten nikotin og hvilken styrke du vil ha.

Hvilken nikotin styrke skal jeg velge?

Ditt valg av nikotinstyrke avhenger av forbruket ditt av normale sigaretter. Hos eleksig.no har vi et stort utvalg av e-juice med forskjellige tobakksmaker, men også en del eksotiske og friske fruktsmaker. Vi varierer jevnlig sortimentet vårt, og gjør hele tiden alt for å oppfylle kundernes etterspørsler.

0 mg - Inneholder ikke nikotin kun smaks-aroma. 6 mg - Til deg som har røyket mindre enn 10 sigaretter om dagen. 12 mg - Til deg som har røyket ca. 10-15 sigaretter om dagen. 18 mg - Til deg som røyker ca. 20 sigaretter om dagen. 24 mg - Til deg som har vært storrøyker eller har røyket sigaretter uten filter. Med disse 5 styrkene av nikotin har du som røykestopper god mulighet for å trappe langsomt ned på ditr nikotinforbruk, så du til sidst kun røyker e-juice uten nikotin.

Logg inn
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Prenumerera

Ved å melde deg på aksepterer du å motta eksklusive tilbud, trender og personlige anbefalinger på e-post og sms - samt vår Privatlivspolitikk.
** Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.