Aromaer til selvblanding av E-væske

Aroma er en konsentreret væske som gir din E-væske smak. Aroma kan altså ikke dampes rent, men inngår, sammen med nikotinbase og VPG base, som en del av den ferdige blandingen. Siden aroma er veldig kraftfullt, krever det små mengder som må tilføres din selvblandede E-juicen for å få den ønskede smaken. Normalt sett vil blandingen bestå af 5%-10% aroma, men noe kraftigere aromaer avviker fra denne blandingsprosenten. Det er derfor viktigt at man undersøker hvilke blandingsforhold som anbefales den spesifikke aromaen. Man kan blande flere forskellige aromaer for å skape sin helt egen smaksvariant. Mange velger å blande deres egen E-væske fordi det ofte er billigere, men også fordi det gir mulighet for helt unike E-væsker.

Filtrering: Vis filter Skjul filter
Filteringsmuligheter:
Varemerker
Capella Decadent Vapours FlavourArt Halo Vampire Vape
Smaksprofil
Ananas Anis Baer Bær Eksotisk frukt Frukt Menthol Mentol Sitron Solbær Tobakk
Se resultat
Totalt 95 artiklar
Totalt 1-30 av 95 artiklar
1  2  3  4  Neste »

Fargen på din selvblandet E- juice

Etter du har tilsatt aroma til din blanding, vil du ofte oppleve, at den skifter farge med tiden. Det skyldes bl.a. at noen aromaer kan gjøre væsken mørkere. Det har ingen betydning for kvaliteten av din væske - så det er altså ikke grunn til bekymring.

Modningstid

Når du har blandet væsken og ristet den godt, er det en veldig god ide å la den modne før bruk. Ved en nyblandet væske vil smaken nemlig være veldig svak. Ved å la blandingen stå i 7-14 dager på et mørkt sted, vil du oppleve at væsken har oppnådd en sterkere smak. Når væsken har modnet tilstrekkelig, kan den oppbevares i kjøleskapet for å forlenge holdbarheten.

Logg inn
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Prenumerera

Ved å melde deg på aksepterer du å motta eksklusive tilbud, trender og personlige anbefalinger på e-post og sms - samt vår Privatlivspolitikk.
** Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.