El-cigarett batterier - Vi har ett stort urval av batterier

Her finner du vårt store utvalg av batterier og mods. Her finner du både integrerte batterier, mods både med og uten batteri samt løse batterier til din mod.

Filtrering: Vis filter Skjul filter
Filteringsmuligheter:
Varemerker
LG Sony
Se resultat
Totalt 5 artiklar
Totalt 1-5 av 5 artiklar

Hva er mAh?

mAh betyr milliampere-hour og sier noe om hvor lang batteritiden er på ditt batteri før det må lades igen. Høyere mAh betyr altså at batteriet kan brukes over en lengre tid mellom hver opplading. Eksempelvis kan et batteri med 2200 mAh holde dobbelt så lenge som et batteri med 1100 mAh.

Hvilket batteri burde jeg velge?

Først og fremmest er det viktig at typen av batteri passer til din tank eller mod. Hvis man ønsker at produsere mye damp bør du velge et batteri med høyere volt og man kan med fordel velge et med justerbart volt eller watt. I så fall kan man nemlig skru opp styrken, som i kombinasjon med en coil med lav ohm styrke, vil resultere i mer damp. Utover det burde du tenke over hvor mye du røyker og hvor ofte du er villig til å lade batteriet. 18650 batterier er løse batterier som man bruker til en rekke mods.

Gode råd til å maksimere ditt batteri's levetid

For at sikre at ditt batteri yter maksimalt anbefaler vi alltid at man lader batteriet minst 6 timer før man bruker den for første gang. Man burde alltid bruke den originale laderen til batterierne. Selv om laderne kan ligne hverandre har de forskjellig strømstyrke. Det kan derfor være farlig å bruke andre ladere til batteriet enn det originale.

Logg inn
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Prenumerera

Ved å melde deg på aksepterer du å motta eksklusive tilbud, trender og personlige anbefalinger på e-post og sms - samt vår Privatlivspolitikk.
** Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.