Batterier til Mods

De seneste år har E-cigaretter fortsatt blit mer og mer populære i Danmark resten av verden. Mange røykere har skiftet ut de tradisjonelle sigarettene med de nye E-cigaretter, der har vi opplevd et kjempe boom. Mange forteller, at helhetsopplevelsen ganske enkelt er bedre. Det griser mindre, der er ikke de samme luktgenene, og det er mulighet for noen fantastiske smaksoplevelser med det riktige E-juicene. De første alminnelige E-sigaretter lignet, og ligner stadig vekkk på almindelige cigaretter i en liten grad. Det er de avlange, tynne rør, som innhaleres via den ene enden.

Akkurat nå finnes det ingen produkter under denne rubrikken.

Kraftige batterier til Mods finner du hos Eleksig.no

Mods er annerledes sammenliknet med E-sigaretter, og de skiller seg ut både visuelt og funksjonelt. Visuelt kan man få mods i all verdens former og farger. Det er mulig å få mods som er formet som de gammeldagse pipene, du kan få kasseformede mods, og ja, det er faktisk nesten kun fantasien, som setter grenser her. Funksjonelt er det også ofte en annen opplevelse med mods. Mods er ofte, men ikke altid, kjennetegnet ved at de har noen kule features, du ikke finner i alminnelige E-sigaretter. Man finner mods med skjærmer smarte knappefunksjoner, og enda mer. Men som mye annet, skal disse mods også bruke batterier.

For å gøre det lettere for deg som kunde, har vi hos Eleksig.no samlet alle de batterier, som passer til forskellige mods i denne kategorien. Batterier er en viktig del av E- sigaretten, og du bør velge deg et batteri, der passer til ditt forbruk. Hvis du bruker din E-sigarett ofte, kan det være en god idé med et kraftfullt batteri, så det går lengere tid mellom oppladningene. Sørg videre for å velge et batteri som er kompatibel med din E-sigarett, så de passer sammen.

Logg inn
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Prenumerera

Ved å melde deg på aksepterer du å motta eksklusive tilbud, trender og personlige anbefalinger på e-post og sms - samt vår Privatlivspolitikk.
** Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.