Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Black Friday 2022 på Eleksig - Se utvalget av e sigaretter og e-juice!

Du finner landets beste tilbud på e-sigaretter, e-væsker og tilbehør hos Eleksig! Hvis du vil høre mer om tilbudene på Black Friday - og ikke minst hvorfor vi feirer Black Friday, så les videre.
Hva er Black Friday? Det ultrakorte svar er at Black Friday er en stor tilbudsfest, med butikker over hele landet som kjører med ekstraordinære tilbud. Se vårt store utvalg av e-juice og e-sigaretter her!

Historien om Black Friday

Vi kjenner alle til Black Friday fra USA - og det er selvfølgelig også der vi har hentet inspirasjonen fra.
Black Friday er en av de største handledagene i året, hvor de fleste butikker overrasker med ville tilbud.
Black Friday i USA er den uformelle betegnelsen for fredagen etter Thanksgiving, som alltid er den fjerde torsdagen i november. Denne dagen blir ofte sett på som begynnelsen på julegaveshopping.
Black Friday har nå blitt et enormt fenomen over hele verden - og mange land er med på bølgen.

Navnet Black Friday stammer fra lokalt politi i USA, som betegnet det enorme trafikkaoset som alltid skjedde dagen etter Thanksgiving.

Opprinnelig var dette dagen da julehandelen tradisjonelt gikk i gang i USA. Og med det sagt, blir Black Friday også dagen der de villeste tilbudene på e-sigaretter og e-væsker fyres opp på Eleksig.no.
Du vil se ekstra lave priser på våre e-væsker og e-sigaretter – du har aldri sett noe lignende!

De Beste Black Friday tilbud på Eleksig.no

På eleksig.no finner du de mest legendariske tilbudene – det er bare å sitte på tastene, for det vil være rått! Ekte råskap!

Du vil oppleve eksklusive tilbud og legendariske priser. Du finner enkelt og raskt de beste tilbud på eleksig.no, Inkludert gode deals på et bredt utvalg av e-sigaretter og e-væsker.

Kjøp julegaver på Black Friday og slipp stress!

Hvis du ønsker å unngå julestresset i siste øyeblikk - så kjøp julegavene dine på Black Friday på Eleksig.no

Dette er også dagen da du kan spare mye penger på julegaver - høres det ikke ut som en god idé? Da kan du nyte julen i fred og ro med familie og venner. Datoen passer perfekt hvis du vil slappe litt mer av, med årets julehandel.

Hvor koselig er det ikke, å sitte hjemme og klikke hjem årets julegaver? Du slipper jule-rush, stress og ikke minst, du trenger ikke å stå i kø. Det blir ikke lettere enn det!

Du kan spare mye på Black Friday, så det ville være en god ide å klikke litt ekstra juice hjem og skjemme bort dine kjære. Utvid smakshorisontene dine, og prøve nye og annerledes smaker.

Vi har i det minste gitt deg de beste tilbudene for deg som går glipp av julegavehandel eller bare ønsker å skjemme bort deg selv på Black Friday.

Når er Black Friday?

Det kan være vanskelig å få oversikt over når Black Friday er nøyaktig, og når DU kan få de villeste tilbudene.
Derfor har vi gjort det enkelt for deg, og skrevet datoen fra når du kan oppleve Black Friday.
Black Friday er alltid den fjerde torsdagen i november måned - hvor den vil variere fra år til år. Hvis du er i tvil, kjører Black Friday i år:

Black Friday 2022 - Fredag d. 25 November.

Black Week på Eleksig.no 

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og starter derfor med Black Week - Her vil vi allerede fra mandag 21. ha kampanjer klare for deg!

Black Week betyr ganske enkelt at vi fortsetter med utvalgte Black Friday-kampanjer ut hele helgen.
Vi kjører derfor med villeste tilbud 25. og 26. november og 27. november. Slik sikrer vi at alle våre kunder vil oppleve de ville tilbudene - og derfor går ingen glipp av noe!  

Spørsmål om Black Friday-deals?

Hvis du er usikker på noe, eller bare ønsker råd og veiledning om e-sigaretter og e-væsker, er du alltid velkommen til å kontakte supporten vår, de står alltid klar til å hjelpe.

Black Friday vs. Cyber Monday

Cyber ​​Monday er lillebroren til Black Friday - også kjent som den største online shoppingdagen i hele verden. Cyber ​​Mandag er alltid mandagen etter Black Friday, og varer bare 24 timer. Cyber ​​Monday har vokst, og har blitt mer og mer populært over hele verden. Derfor er det en ekstraordinær mandag hvor du kan få de siste ville tilbudene - hvis du enda ikke har rukket å ta del i tilbudene om å kjøp e-sigarettene og e-væskene i helgen. Derfor får du den aller siste sjansen til å finne de rette tilbudene på e-væsker og e-sigaretter, og ikke minst noen gode julegaver med store besparelser.