Coils til E-sigaretter

I denne kategorien finner du vårt store utvalg av coils, også kalt fordamperhoder, til din E- sigarett. En E-sigarett har en lang holdbarhet, men før eller siden vil din coil brenne ut, og det er helt normalt. Du vil derfor få bruk for en ny, og under denne fanen kan du med garanti finne din neste coil. Det finnes et hav av forskjellige typer av coils/fordamperhoder – løse brennere, som du kan skifte ut inne i din E-cigarets clearomizer – og dermed kan du bruke en clearomizer om igjen.

Filtrering: Vis filter Skjul filter
Filteringsmuligheter:
Varemerker
Aspire Eleaf GreenSound Hangsen JoyeTech Vaporesso
Se resultat
Totalt 39 artiklar
Totalt 1-30 av 39 artiklar
1  2  Neste »

Coils

I denne kategorien finner du vårt store utvalg av forskjellige coils til din E-sigarett. En god e-sigarett har en lang holdbarhet, men før eller siden vil din coil, som finnes i din e-sigarett, på grunn av slitasje og regelmessig bruk brenne sammen. Det er helt normalt, men i en slik situasjon vil du selvfølgelig få bruk for en ny coil.

Her på siden finner du et stort utvalg av forskjellige coils. Der finnes et hav av forskjellige typer av coils, som du kan utskifte inne i din e-sigaretts clearomizer. På den måten kan du bruke en allerede brukt clearomizer igjen.

Typer av coils

En coil er en lille fordamper eller forstøver, som sitter inne i e-sigarettens tank. En coil går under mange navn slik som en atomizer, en forstøver og en brenner. Coilen er den delen i din e-sigarett, som oppvarmer e-væsken, som derfor blir til damp gjennom noen små veker, som suger opp e-væsken. 

Det finnes mange forskjellige coils, men viktigst er, at du kjøper en coil, som har den riktige størrelsen. Finner du ikke den riktige typen, som også passer sammen med din e-sigarett, kan du risikere å få en coil, som enten ikke passer i størrelsen, eller som ikke fungerer sammen med e-sigarettens tank. 

Hvor lang levetid har coilen min?

En god tommelfingerregel er at en coil kan holde mellom 2 til 4 uker. I enkelte tilfeller kan den holde i lenger tid. Noen ganger holder smaken og dampen i lengere tid. Gjør den det, er der selvfølgelig ikke grunn til å skifte den ut. Alt avhengig av hvordan og hvor ofte du bruker din coil og din e-sigarett, har bruken en stor betydning for den enkelte coils holdbarhet og smak.

Når du tar en ny coil i bruk, er det viktig, at du først lar den oppsuge noe av tankens e-juice. Dette er med til å gi deg en mer behagelig damp. I coilen finnes det en masse vatt, og blir dette vatt ikke ordentlig gjennomvætet, vil vattet brenne, når du tenner din e-sigarett. Går det ild i vattet, vil det resultere i, at du får en brent smak i munnen. 

For at unngå dette, er det en god ide først å gjennomvæte vatten med e-væske, innen du tenner din e-sigarett. Vi anbefaler deg, at du lar den stå i noen minutter, innen du tenner for at sikre deg, at det lille stykke vatt er helt gjennomvætet. 

Hvorfor skal jeg utskifte min coil?

Coilen er den vel nok mest sentrale del av din e-sigarett, da det er den lille brenner, som oppvarmer din væske til damp gjennom små veker. Disse blir dog med tiden slitt, og skal derfor utskiftes for å holde på den gode smaken fra e-væsken. Ellers blir den kjedelig og din opplevelse ved å dampe forringes vesentlig. 

Noen væsker er mer krevende for ens coil enn andre, og det vil derfor raskere fedte den til. Du kan dog hjelpe dette litt på vei ved for eksempel å velge noen smaksvarianter med et litt mindre innhold av aroma.

Coils av høy kvalitet

Vi har her hos Eleksig.no mange forskjellige varianter av coils, så du kan finne nettopp den, som passer til din E-sigarett. Kvaliteten er høy, og derfor kan du trygt utskifte til en ny coil, blant alle dem du finner i vårt store sortiment. 

I vårt store sortiment av coils finner du også coils, som har forskjellige motstander fra 1 Ohm og opp til 3 Ohm alt avhengig av, hva du foretrekker. 

Hos Eleksig.no er vi selvfølgelig bevisste om, at du ofte kan få bruk for å utskifte din coil. Da vi vet, at der skjer en stor utskiftning i de forskjellige coils, avspeiler dette seg selvfølgelig også i våre priser, som derfor er vesentlig lave. Alt etter hvilken e-væske du bruker, anbefales det, at du utskifter din coil hver 3. eller 4. uke for at beholde den gode smaken.

 

Hva passer til hva?

Når du skal velge din coil, er det viktigt å finne en, som passer til din e-sigaretts tank. Finner du en, som ikke passer, vil du dessverre ikke kunne bruke den, da den enten ikke kan skrus på, eller også kan din tank ikke registrere den nye coilen. 

Det kan være vanskelig å gjennomskue hvilken coil, som passer til din e-sigarett. Er du ny damper, kan det være ennå vanskeligere å navigere rundt i de mange forskjellige produkter. Oftest kan du søke etter navnet på din e-sigaret i vår shop. Typisk vil det her dukke forskjellige coils opp i søkeresultatene, som matcher din e-sigarett. Ofte er de også linket til e-sigaretten som ekstra tilbehør.

Når du skal ha en ny tank eller e-sigarett, avhenger det beste valg av, hvilken damp opplevelse du søker. 

Vil du gjerne ha tunge store damp skyer, når du damper, skal du velge en Sub-Ohm tank. Sub-Ohm tanken bruker coils, som kan klare store mengder av strøm. Vil du derimot gjerne ha en damp opplevelse, som ligner den alminnelige sigarett røyk, skal du velge en e-sigarett med en liten tank, og som bruker coils med en høy motstand. Denne kombinasjon vil gi deg nesten samme opplevelse, som hvis du suger på en alminnelig sigarett. 

Når du skal utvelge din coil, er det viktigste, at du velger en, som passer til din tank. Det er dog ikke noen, som er bedre enn andre, da ikke to forbrukers preferanser er like. For at hjelpe deg litt på vei til å finne frem til en passende coil til din e-sigarett, er her en liten liste som kan hjelpe deg:

  • Cubis BF Coils passer til Joyetech AIO E-sigaretter
  • Eleaf EC Dual coils passer til Eleaf iJust 2 tanken
  • Eleaf Melo passer til Melo 2 tanken
  • Vaporessos GT-coils er spesielt designet til å passe til NRG Tank-serien 

 

Cubis BF Coils

Er du damper, så kan du sikkert også like å få den perfekte damp, når du damper på din e-sigarett. Joyetech Cubis BF Coil er den helt perfekte løsning til å lage store dampskyer.

De populære Cubis BF Coils er laget i et lekkert og funksjonelt design, og gir deg samtidig en optimal damping, som du uten tvil vil nyte, når du damper på din e-sigarett. 

Hvis du gjerne vil ha mest mulig ut av å dampe med en Cubis BF Coil fra Joyetech, er det veldig viktig, at du først forbereder din nye coil. Du forbereder din coil ved å fukte den lille veken, som sitter i coilen. Veken er laget av 100 % organisk japansk vatt, har en særdeles god sugeevne. Væsken fordeler seg jevnt i hele veken, og dette er med til å sikre, at du får en god damp opplevelse. 

Når veken er gjennomfuktet, fylles resten av e-sigaretten opp med e-væsken. Heretter anbefales det, at du lar denne stå i et par minutter, innen du tenner. Her skal det tilføyes, at det er en god ide gradvist å øke antallet av watt, inntil du får den styrke, du gjerne vil ha fra din e-sigarett. 

Ved gradvist å øke antallet av watt, sikrer du deg, at din nye nye coil fra Joyetech holder lenger, og du kan derfor nyte godt av de gode egenskapene, som coilen har. Du kan også kombinere din nye coil med din favoritt e-væske og merke, hvordan produktene gir deg den perfekte damp opplevelse. 

På grunn av sin wire som er laget i Kanthal 1 wire, adskiller Clapton coilen seg fra andre coils. Primært fordi coilen skal brukes til watt styret damp i modsetning til de mange andre varianter, som i stedet fungerer til både temperatur- og watt kontroll. 

Med en Cubis BF Coil fra Joyetech, er du derfor sikret en opplevelse, hvor smaken er konsistent gjennom hele dampingen, og ikke kun er en smak, som er til stede i starten.

Logg inn
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Prenumerera

Ved å melde deg på aksepterer du å motta eksklusive tilbud, trender og personlige anbefalinger på e-post og sms - samt vår Privatlivspolitikk.
** Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.