Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

E-Juice

E-Juice

Hos oss finner du et bredt sortiment af E-væske/E-juice til din el-sigarett. Gjennom søk av leverandører over en lengre periode, har vi endelig funnet frem til de få produsentene som overholder våres høye forventninger til E- juice.

Velg filter:Filtreringsmuligheter:
Merkenavn
 1. Acid Juice3 Varer
 2. American Stars18 Varer
 3. Craft Vapes8 Varer
 4. Crafted6 Varer
 5. Dinner Lady6 Varer
 6. Fantasia2 Varer
 7. Fcukin Flava5 Varer
 8. Food Fighter Juice2 Varer
 9. Fruit Freeze3 Varer
 10. Godzilla Juice1 produkt
 11. Halo35 Varer
 12. Hangsen37 Varer
 13. Hangsen Honor3 Varer
 14. Hangsen Vengers5 Varer
 15. I VG25 Varer
 16. Juice Heroes3 Varer
 17. Kemistry4 Varer
 18. Liqua15 Varer
 19. Liquideo35 Varer
 20. Milk Drop3 Varer
 21. Nasty Juice7 Varer
 22. Norrland19 Varer
 23. Ohm Boy4 Varer
 24. Pod Salt19 Varer
 25. Sundbygaard14 Varer
 26. T-Juice10 Varer
 27. Team1202 Varer
 28. Twelve Monkeys6 Varer
 29. Vampire Vape6 Varer
 30. Vape Breakfast Classics8 Varer
 31. VONT3 Varer
 32. Xbud10 Varer
Mindre
Type av E-juice
 1. Ferdigblandet e-væske94 Varer
 2. Shortfills44 Varer
Smakstype
Smak
Nikotinstyrke
 1. 0 mg283 Varer
 2. 3 mg26 Varer
 3. 6 mg133 Varer
 4. 10 mg26 Varer
 5. 12 mg100 Varer
 6. 15 mg20 Varer
 7. 18 mg83 Varer
 8. 20 mg22 Varer
VG / PG nivå
 1. 30 VG / 70 PG46 Varer
 2. 35 VG / 65 PG3 Varer
 3. 40 VG / 60 PG18 Varer
 4. 50 VG / 50 PG128 Varer
 5. 60 VG / 40 PG13 Varer
 6. 65 VG / 35 PG8 Varer
 7. 70 VG / 30 PG67 Varer
 8. 75 VG / 25 PG3 Varer
 9. 80 VG / 20 PG26 Varer
Andre kategorier
Side

Total 325 produkter

Total 325 produkter
Side

Total 325 produkter

Total 325 produkter

 

Her hos Elekcig finner du et bredt utvalg av forskjellige E-væsker samt E-juice til din elektroniske sigarett. Vi har høye forventninger til alle produktene vi selger i vår butikk. Av samme grunn har vi brukt lang tid på å finne de rette produsentene av e-sigarettene våre.

 

Hos Eleksig.no stiller vi alltid høye krav. Vi gjør dette for hvert av produktene vi selger. Dette gjelder kvaliteten på sertifikater, ingredienser og emballasje. Vi gjør dette fordi vi tror at alle delene betyr like når du trenger å kose deg med e-sigaretten.

Med andre ord er det derfor ikke bare smaksopplevelsen, men også mange andre faktorer som er viktige bidragsytere når du bruker din E-sigarett.

 

I vårt store utvalg av E-væsker finner du produkter fra blant annet Hangsen,LIQUA og danske Sundbygaard

 

Hva er E-juice?

E-juice er et annet ord for E-væsken som finnes i E-sigaretter. Dette er forskjellige væsker, som oftest består av en blanding av propylenglykol (PG), glyserol / glyserin (VG), aroma og nikotin. De forskjellige ingrediensene kan variere.

Dette betyr blant annet at du selv kan bestemme hvor mye nikotin din e-juice skal inneholde. Den kan inneholde både nikotin, sånn at den gir samme effekt som en vanlig sigarett, men kan også være helt nikotinfri. Du kan også velge smaken på væsken selv, i tillegg til hvor mye damp du ønsker fra e-sigaretten din.

Det er mange forskjellige varianter av E-juice, faktisk mer enn 8000 typer over hele verden.

 

Hva er E-væske?

E-væske er umiddelbart den samme som E-juice. E-væskene som brukes til E-sigaretter inneholder propylenglykol (PG) og glyserol / glyserin (VG). Disse hjelper til med å gi det velkjente halskrasset, og hjelper også til at den ser ut som den vanlige kjente tobakksdampen. Væsken inneholder også smaker som tobakk, mentol, lakris, jordbær etc. Men også nikotin i forskjellige konsentrasjoner.

 

Hvilken slags E-juice eller E-væske skal jeg velge?

Som nevnt er det mange forskjellige typer E-juice på markedet. Det kan derfor være vanskelig å finne ut hvilken av de mange variantene å velge. Først og fremst består væskene av en bestemt aroma, som er smaken av e-sigaretten. Det er helt individuelt hvilken type smak du liker best, og vi anbefaler derfor at du prøver deg litt frem.

 

Noen væsker er også billigere enn andre. Grunnen til dette er at det dyreste i e-væsken, er væskens aroma og smak. Prisen avhenger derfor av, hvor kompleks oppskriften på aromaen er. PG, propylene glycol, har en mer fremtredende smak. 

 

Når du skal velge din neste E-juice, er der derfor en rekke ting, som er verdt å ta høyde for, før du kjøper. Du skal overveie i hvor høy grad kvalitet og smak, er viktig for deg.

 

En vesentlig ting er også prisen på de forskjellige væsker. En god idé er derfor at overveie hvor mange penger du ønsker å bruke på e-juice til din e-sigarett. Hvor mye damp du gjerne vil ha fra din e-sigarett og til sist hvor mye nikotin, du ønsker i din el-sigarett skal have. 

 

Vi forhandler de beste merkene

Mange av de populære E-væskene som du finner her hos oss, kommer fra Hangsen-merket. Hangsen er verdens største produsent av E-væsker, produserer alt i veldig høy kvalitet. Merket bruker bare naturlige ingredienser i produktene sine, så du kan være sikker på å få en smak og aroma som er ganske unik og av virkelig god kvalitet.Velger du en av de mange kvalitetsprodukter fra Hangsen, får du en E-sigarett, hvor smaken er i topp. Den nærmest elegante duft og velkjente damp er skapt etter de strengeste regler og helt uten alle de skadelige tilsetningsstoffer og ingredienser.

 

Er du heller på utkikk etter en E-juice som er produsert i Europa, så er de mange E-juices fra det italienske merke LIQUA, et godt forslag. 

 

Det populære italienske merket produserer dampklare væsker i mange forskjellige smaker i blandingsforholdet 50/50 VG / PG. Væskene fra LIQUA passer best med E-sigaretter, som er designet for 50/50 væsker. Væskene er tilgjengelige i 3 forskjellige nikotinstyrker 0, 6 og 12 mg

 

Alle E-væsker fra LIQUA leveres i en super flott emballasje og har en smak, som er helt i topp. 

 

Ennå et populært merke innenfor E-juice, er det danske merke Sundbygaard. Sundbygaard leverer E-juice i veldig høy kvalitet, og er gjennom tiden blitt kjent for deres meget velsmakende utvalg. Alle E-væskene fra Sundbygaard er brygget på gode råvarer i den absolutt beste kvalitet. 

 

E-væskene fra Sundbygaard er kjent for deres mange smaksvarianter. Blant annet deres velkjente godterivarianter som har blitt en hit blant mange danske dampere. Det er blant annet smaken av dropsene blå ugler, klassisk vingummi og den gode smaken av friske hylleblomster. 

 

Hos Hangsen, LIQUA og Sundbygaard er sikkerheten alltid i topp

Når du handler hos oss, sikrer vi deg alltid varer av høy kvalitet. Alle E-juices fra både Hangsen, LIQUA og Sundbygaard leveres alltid med barnesikre skrulokk. Dette sikrer både deg selv, barn og andre mot å komme i kontakt med E-væsken

 

Hvordan velger jeg den riktige mengde nikotin i min E-juice?

Har du valgt å skifte sigarettene ut med E-sigaretter, så vil du som mange andre sikkert komme til å mangle det velkjente “krass i halsen”, som du er vant til ved de alminnelige sigarettene. Dette er også mulig med de mange E-juicer og E-væsker, som du finner her hos Eleksig.no. 

 

Her gjelder det dog om å velge den helt riktige nikotin styrke (PG/VG forhold) og den riktige smak i din E-juice. 

 

Den eksakte smak på produktene finner du inne på hvert enkelt produkt. Men vi vil dog klart anbefale at du selv prøver deg litt frem. E-juice er en smakssak og fungerer på samme måde, som når røykere kjøper deres sigaretter fra forskjellige merker. 

 

Det som skiller E-juice fra de velkjente sigarettene, er styrken av nikotin. Her kan vi selvsagt hjelpe deg godt på vei. Det finnes forskjellige styrker av nikotin innhold i E-juicen. 

Nedenfor kan du se vår nikotin guide. Ved å følge den kan vi hjelpe deg med å komme godt i gang og dermed finne frem til den riktige styrke til din dampvæske. 

 

Nikotinguide: 

 

 • 0 mg - Inneholder ikke nikotin, kun smaksaroma.
 • 6 mg - Til deg, som har røyket mindre enn 10 sigaretter om dagen
 • 12 mg - Til deg, som røyker ca. 10-15 light sigaretter om dagen
 • 18 mg - Til deg, som røyker ca. 20 sigaretter om dagen

 

Innholdsdeklarasjon av vår E-væske

En E-væske består først og fremst av propylenglykol (PG) og vegetabilsk glyserin (VG). Forholdet mellom disse to er forskjellig og avhenger av hva slags væske du velger.

 

For nye dampere kan det være forvirrende å finne ut hva en E-væske inneholder. Vi har derfor laget en liten guide som raskt forklarer hva både PG og VG er og hva de gjør.

 

Både PG og VG er luktfrie væsker. Når disse væskene blir oppvarmet, produserer det damp. Begge væskene finnes i vanlige husholdnings- og skjønnhetsprodukter som for eksempel tannkrem.

 

Propylenglykol (PG) er smaksbæreren. Det er også væsken som gir den velkjente "krass i halsen", og som mange røykere er kjent med. Det er forskjellige grader av PG-innhold i de forskjellige E-væskene, og hvis du vil ha en sterkere smak og en sterkere krass, anbefaler vi at du velger en E-væske med et høyere nivå av PG.

 

PG er ikke et farlig stoff og finnes blant annet i mange forskjellige ting som vi ellers forbinder med hverdagen. Dette er ting som astmainhalatorer, hårsjampo, kremis, og forskjellige såper og skjønnhetsprodukter.

 

Vegetabilsk glyserin er ingrediensen i E-væsken som hjelper deg med å bestemme hvor mye damp du får ut av dampingen. For eksempel er væsker som har et høyere VG-nivå mer egnet for damping av Sub Ohm.

 

VG finnes i mange av husholdningsproduktene som vi ellers har å gjøre med i hverdagen vår. For eksempel i forskjellige matvarer, tannkrem, deodorant og forskjellige skjønnhetsprodukter.

 

Begge stoffene er ikke-giftige og er derfor ikke giftige for menneskekroppen. Det er heller ikke mange bivirkninger. Noen kan imidlertid oppstå med det første, for eksempel:

 • Tørr munn
 • Øket tørst
 • Vondt i halsen

 

Irritasjonene opphører ofte i takt med at kroppen venner seg til dampen. 

 

Våre E-juice I tillegg til det naturlige nikotinet inneholder det også naturlige smaker, glyserol, propylenglykol og vann. Kort sagt veldig vanlig smakstilsetning og tilsetningsstoffer. Alle våre E-væsker produseres og tilpasses i kliniske laboratorier, som er din sikkerhet som forbruker.

 

E-juicen består av: 

 

 • Vann - varme elementet omdanner vann til den damp, som kommer ut av e-sigaretten
 • Vegetabilsk glycerin (VG) - VG er med til å gjøre e-væsken tyktflytende, og så forlenger det holdbarheten
 • Propylene glycol (PG) - PG er væskens base så å si. Væsken er luktfri og fargeløs, men har en søt smak.
 • Smaksstoff - e-juice finnes i et hav av smaker, og du kan alltid lese mer om de forskjellige smaksingredienser på de forskjellige e-juices. Mange av smaksstoffene er 100 prosent naturlige.
 • Nikotin - i noen e-juicene er det også tilsatt nikotin, men det kan du helt selv velge.

 

Slik finner du den riktige E-væsken

Her hos oss finner du mange forskjellige slags E-juices, og det kan derfor være vanskelig å finne frem til den du liker best.. 

Innen du kjøper, kan det derfor være en god idé, at du setter deg inn i nedenstående få ting, før du legger E-juicen i handlekurven. 

 

PG/VG forhold?

E-juice med eller uten nikotin?

Hvilken smak?

 

Et hav av forskjellige smaker

Å utvelge den helt riktige smak er individuell på samme måte som når røykere skal velge ut det ene tobakksmerket fremfor det andre. Overgangen fra alminnelige sigaretter kan for noen være lettere, hvis E-væsken har en smak av tobakk. 

 

Hos oss finner du et stort utvalg av E-juices i mange forskjellige smaksvarianter. Helt fra den klassiske tobakkssmak, til eksotisk frukt, frisk mentol, søte bær, surt godteri, salt lakris - you name it, we got it!

 

Elekcig stiller høje krav til vores populære E-væsker

Hos Elekcig har kundernes sikkerhed og tilfredshed altid den højeste prioritet. Alene af den grund, har vi gennem de sidste mange års erfaringer nøje udvalgt de E-væsker, som vi mener, har den bedste kvalitet på markedet. Det indebærer både kvaliteten af smag, men også sikkerheden i de forskellige produkter. 

 

Derfor forhandler vi E-væsker fra anerkendte brands som Hangsen, LIQUA, og Sundbygaard, samt E-væske i Shortfill form fra brands som HALO, I VG, Coil Glaze og Dinner Lady. Vi stiller store krav til produktionsforholdene og ikke mindst til emballage, datomærkning og børnesikrede låg.

 

Shortfills har tatt vapeverdenen med storm

De siste årene har Shortfills, også kjent som Shake N Vape, blitt et veldig populært produkt. Det er det også en god grunn. Siden lovverket begrenser væsker som inneholder nikotin til 10 ml flasker, har Shortfills blitt en ettertraktet løsning.

 

A Shortfills or Shake N Vape er en nikotinfri væske med smak. Det som best kjennetegner et Shortfill er at flaskene ikke er helt fylt, og det er derfor mulig å tilsette nikotinbase for å oppnå ønsket nikotinstyrke i den nikotinfrie væsken. Shortfills er også langt mer økonomiske og ikke minst praktiske.

 

Hvor mye E-væske bruker man?

Hvor mye E-væske som skal brukes til E-sigarettene kan variere mye. Mengden avhenger også av utstyret som brukes og væskens nikotinstyrke.Velg den helt riktige nikotinstyrke

Å velge riktig nikotinstyrke er avgjørende for hvordan opplevelsen av din E-sigarett blir. Hvis overgangen fra for eksempel vanlige sigaretter er mykere, kan det hende at nikotin bør inngå i E-væsken. De fleste røykere vil ha den kjente "krassende" følelsen ned i halsen, noe som ofte oppnås ved å røyke vanlige sigaretter. Hvis du er en av dem, velg en E-væske med høyere VG-konsentrasjon. Den høyere VG-konsentrasjonen gir også mer damp.

 

Det er også forskjellige nikotinstyrker, som det også er mulig å blande selv. Styrkene blir kalt 6, 12, 18 og 20 mg. Med så mange nikotinstyrker kan du enkelt finne styrken som fungerer best for deg. Hvis du er en røyker og har vært vant til å røyke 10 sigaretter om dagen, vil nikotinstyrken i utgangspunktet være 10 mg.

 

E-juice med nikotin eller ikke

Sigarettrøyking er lenge blitt utarmet og er som kjent ikke sunt for kroppen. Mange røykere har et ønske om å slutte å røyke helt, og her kan de populære E-sigarettene sees på som et godt og effektivt hjelpemiddel. Mange synes det er vanskelig å stoppe helt - spesielt på grunn av nikotinavhengighet. Med E-væsker er det mulig å justere nikotininntaket selv.

 

Hos oss vil du finne mange forskjellige typer E-væsker. Noen av dem inneholder nikotin, mens andre ikke. På den måten har du muligheten til å velge hvor mye nikotin som dine E-væsker inneholder. Avhengig av styrken til væskene, er det en god mulighet til å kutte ned på nikotinstyrken og dermed bli helt fri for nikotinavhengighet.

 

Hvilke regler gjelder for bruk av E-sigaretter?

De siste årene har det gradvis kommet mange regler for hvor du som røyker får lov til å røyke og hvor du ikke har lov til å røyke. Med alle disse reglene kan man lett tvile på hvilke regler som gjelder for bruk av e-sigaretter.

 

Her gjelder de samme reglene som for vanlige sigaretter. Reglene gjelder for eksempel i busser, i toget, på restauranter osv. Der det ikke er tillatt med røyking.

 

E-sigarettene har vært på det norske markedet siden 2008 og er fullt lovlige å bruke.