Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Juice Packs

Ønsker du å eksprimentere med forskjellige smaksvarianter på e-væske uten å betale fullpris? Da kan du sjekke ut denne kategorien. Hos Eleksig har vi et stort utvalg av e-væsker som helst sikkert kan matche dine smakspreferanser! I denne kategorien tilbyr vi deg Juice Packs til fantastiske priser som du ikke har sett før, og med smaksvarianter fra tradisjonell tobakksmak til de villeste fruktsmakene!

Velg filter:Filtreringsmuligheter:
Merkenavn
  1. American Stars3 Varer
Mindre
Type av E-juice
  1. Ferdigblandet e-væske6 Varer
  2. Shortfills3 Varer
Smakstype
Smak
Nikotinstyrke
  1. 6 mg3 Varer
  2. 12 mg6 Varer
  3. 18 mg1 produkt
VG / PG nivå
  1. 50 VG / 50 PG3 Varer
Andre kategorier

Total 9 produkter

Total 9 produkter

Total 9 produkter

Total 9 produkter

Hva er en Juice Pack hos Eleksig?

En Juice Pack er en pakke med fantastiske og smaksfulle e-væsker som vi har satt sammen hos Eleksig. Vi har satt sammen pakkene slik at du har mulighet til å prøve e-væsker fra forskjellige merker til en bra pris!

Pakkene kommer i 2 forskjellige varianter - Ferdigblandet Juice Packs og Shortfill Juice Packs.

Ferdigblandet Juice Packs: Består av 5 x 10 ml ferdigblandet e-væsker som allerede er tilsatt nikotin.

Shortfill Juice Packs: Består av 5 shortfills + 5 nikotin shots, der du kan mikse dem selv. I de fleste shortfills er det alltid plass til minst en nikotin shot.

Hvor mye koster en Juice Pack?

Prisen på en Juice Pack varierer veldig, alt etter hvilken opplevelse du ønsker. Hvis du ønsker en Juice Pack som er ferdigblandet, vil prisen være lavere da den samlet består av 5 x 10 ml (50 ml. totalt) - Mens en shortfill Juice Pack består av  5 x 50 m (250 ml. totalt) + 5 x 10 ml nikotinshots.

Prisene varierer alt etter hvilken pakke du velger, da det avhenger av tidligere veiledende utsalgspris. Ofte kan du spare opp til 40% av veiledende utsalgspris, det kaller vi en bra deal!

Hvilke merker kan jeg finne i en Juice Pack?

Våre Juice Packs inneholder noen av vape-industiens ledende merker, som for eksempel  Norrland, Hangsen, Dinner Lady og Halo. Du finner kun de beste merkene i våre Juice Packs.

Kan jeg selv velge nikotinstyrken i min Juice Pack?

Ja og nei - det avhenger av hvilke Juice Pack du velger å kjøpe. I de ferdigblandede Juice Packs har vi i Eleksig bestemt nikotinstyrken. Nikotinstyrken vil være angitt i navnet på produktet. Dersom du kjøper en Shortfill Juice Pack så kan du bestemme hvor mange nikotinshots du velger å blande shortfillen opp med - men vær oppmerksom på at det ikke er ubegrenset plass i shortfill flasken.

Det står angitt på shortfill flasken hvor mange nikotinshots det er plass til.