Chat with us, powered by LiveChat

Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Mentol

Mentol

Velkommen! Du har nettopp havnet i en av våre favorittkategorier. Her finner du nemlig supergod E-juice, som gir deg en fantastisk smaksopplevelse med din E- sigarett. I denne kategorien har vi samlet våre E-juices med mentol- og mintsmak. Produktene i denne kategorien egner seg derfor godt til deg, som tidligere har røyket mentolsigaretter. Disse E- juicer vil gi en lignende smaksopplevelse, noe som er enda en god grunn – ut av mange – til å skifte til E- sigaretter, fremfor dyre alminnelige sigaretter.

Velg filter:Filtreringsmuligheter:
Merkenavn
 1. Craft Vapes4 Varer
 2. Fcukin Flava1 produkt
 3. Fruit Freeze3 Varer
 4. Halo4 Varer
 5. Hangsen7 Varer
 6. I VG1 produkt
 7. Kemistry1 produkt
 8. Liqua2 Varer
 9. Liquideo2 Varer
 10. Sundbygaard3 Varer
Mindre
Type av E-juice
 1. Shortfills4 Varer
Smakstype
Smak
Nikotinstyrke
 1. 0 mg27 Varer
 2. 6 mg11 Varer
 3. 12 mg12 Varer
 4. 18 mg9 Varer
VG / PG nivå
 1. 30 VG / 70 PG6 Varer
 2. 40 VG / 60 PG1 produkt
 3. 50 VG / 50 PG11 Varer
 4. 70 VG / 30 PG5 Varer
 5. 80 VG / 20 PG4 Varer
Andre kategorier
Side

Total 28 produkter

Total 28 produkter
Side

Total 28 produkter

Total 28 produkter

Frisk mentol smak til E-sigaretter

Dampvæske med mentol- og mintsmak er helt klart friskere i smaken enn tradisjonell tobakk Dette kan bidra til gøre til en mer lett og luftig følelse når man røyker, hvis man ikke er helt vant til dette. Eksempelvis fører vi i vår mentol-utvalg en E-juice med smak av spearmint, som du kjenner fra tyggegummi. Vår spearmint er virkelig frisk i smaken, noe som gir en kjent følelse av velbehag i munnen. Derfor er den heller ikke syntetisk og ekkel i smaken, som man ellers ser i andre typer av E-væsker, som ikke har samme høye kvalitet, som de dampvæsker som vi fører hos Eleksig.no. Utover de tradisjonelle mentolsmakene, vil du også kunne finne mer eksotiske smaksopplevelser. Eksempelvis fører vi en Mojito-variant i sortimentet vårt. Den klassiske smak av en deilig Mojito kan i den grad ta deg til et varmere klima og herlige turer til stranden i Syden. Felles for E-juicen vår med mentholsmag er, at de er friske i smaken, og det er derfor et godt valg å velge en av disse væskene, hvis man ikke liker tung tobak, men derimot en lettere opplevelse, som kan virke en smule oppkvikkende på én.

Man kan med fordel også velge flere forskjellige typer av dampvæske fra sortimentet vårt, så man kan velge og vrake blant E-juice – alt avhengig av, hvilket humør og hvilken situatsjon, man er i, når man skal nyte sin E-sigarett.