Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Tobakk

Tobakk

Hos Eleksig.no selger vi E-sigaretter av høy kvalitet. Tobakk tilhører også naturligvis til en E-sigarett, og vår tobakk er naturligvis også av samme høye kvalitet som våre E-sigaretter. Flere av våre E-juices er blant de beste i verden med aroma og smak, som er i absolutt verdensklasse. Derfor er det i den grad grunn til å kjøpe din tobakk hos Eleksig.no, hvis du ønsker at ta din opplevelse med E-sigaretter til neste nivå!

Velg filter:Filtreringsmuligheter:
Merkenavn
 1. American Stars4 Varer
 2. Craft Vapes1 produkt
 3. Halo3 Varer
 4. Hangsen13 Varer
 5. Hangsen Honor1 produkt
 6. I VG2 Varer
 7. Liqua5 Varer
 8. Liquideo4 Varer
 9. Norrland5 Varer
 10. Pod Salt2 Varer
 11. Sundbygaard4 Varer
Mindre
Type av E-juice
 1. Ferdigblandet e-væske31 Varer
 2. Shortfills3 Varer
Smakstype
Smak
Nikotinstyrke
 1. 0 mg40 Varer
 2. 3 mg3 Varer
 3. 6 mg32 Varer
 4. 10 mg3 Varer
 5. 12 mg31 Varer
 6. 15 mg3 Varer
 7. 18 mg25 Varer
 8. 20 mg2 Varer
VG / PG nivå
 1. 30 VG / 70 PG16 Varer
 2. 50 VG / 50 PG22 Varer
 3. 70 VG / 30 PG5 Varer
Andre kategorier
Side

Total 45 produkter

Total 45 produkter
Side

Total 45 produkter

Total 45 produkter

Autentisk smak af tobakk til din E-sigarett

Utover høy kvalitet, fører vi også et bredt utvalg av tobakk hos Eleksig.no. Derfor vil du finne tobakk, som har smak og aroma av alt fra eucalyptus til vanilje til alminnelig tobakk og mye, mye mer! Derfor er det også populært blant mange av våre kunder å gå på oppdagelse i vårt store univers av tobakk, hvor det er stor mulighet for å prøve nye smaksaromaer, og du kan også holde deg til din kjente favorittobakk. Derfor anbefaler vi Eleksig.no, at du sjekker vårt store utvalg av diverse smaker og tobakkstyper, hvor hvert enkelte produkt er supplert med en beskrivelse, som gir deg en indikasjon av, hvilken tobakk du vil like.

Til våre produkter kan du dessuten også velge, hvor mye nikotin tobakken skal inneholde. Din tobakk bør nemlig inneholde mer nikotin, hvis du tidligere har vært en flittig røyker, og nikotinmengden bør tilsvarende være lavere, hvis du har vært en mindre flittig røyker. Dessuten kommer, produkter helt uten nikotin, sånn at du kun får en deilig smaksaroma og ingen nikotin.

Hvis du er helt ny med E-sigaretter, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundesenter hos Eleksig.no. Så skal vi nok guide deg igjennom vårt store univers av tobakk til E-sigaretter, hvor vi helt sikkert kan være behjelpelige med å finne den riktige tobakk til deg.