Tobakk

Hos Eleksig.no selger vi E-sigaretter av høy kvalitet. Tobakk tilhører også naturligvis til en E-sigarett, og vår tobakk er naturligvis også av samme høye kvalitet som våre E-sigaretter. Flere av våre E-juices er blant de beste i verden med aroma og smak, som er i absolutt verdensklasse. Derfor er det i den grad grunn til å kjøpe din tobakk hos Eleksig.no, hvis du ønsker at ta din opplevelse med E-sigaretter til neste nivå!

Filtrering: Vis filter Skjul filter
Filteringsmuligheter:
Varemerker
American Stars Halo Hangsen Hangsen Vengers I VG Liqua Liquideo Norrland Pod Salt Sundbygaard T-Juice
Se resultat
Totalt 43 artiklar
Totalt 1-30 av 43 artiklar
1  2  Neste »

Autentisk smak af tobakk til din E-sigarett

Utover høy kvalitet, fører vi også et bredt utvalg av tobakk hos Eleksig.no. Derfor vil du finne tobakk, som har smak og aroma av alt fra eucalyptus til vanilje til alminnelig tobakk og mye, mye mer! Derfor er det også populært blant mange av våre kunder å gå på oppdagelse i vårt store univers av tobakk, hvor det er stor mulighet for å prøve nye smaksaromaer, og du kan også holde deg til din kjente favorittobakk. Derfor anbefaler vi Eleksig.no, at du sjekker vårt store utvalg av diverse smaker og tobakkstyper, hvor hvert enkelte produkt er supplert med en beskrivelse, som gir deg en indikasjon av, hvilken tobakk du vil like.

Til våre produkter kan du dessuten også velge, hvor mye nikotin tobakken skal inneholde. Din tobakk bør nemlig inneholde mer nikotin, hvis du tidligere har vært en flittig røyker, og nikotinmengden bør tilsvarende være lavere, hvis du har vært en mindre flittig røyker. Dessuten kommer, produkter helt uten nikotin, sånn at du kun får en deilig smaksaroma og ingen nikotin.

Hvis du er helt ny med E-sigaretter, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundesenter hos Eleksig.no. Så skal vi nok guide deg igjennom vårt store univers av tobakk til E-sigaretter, hvor vi helt sikkert kan være behjelpelige med å finne den riktige tobakk til deg.

Logg inn
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Prenumerera

Ved å melde deg på aksepterer du å motta eksklusive tilbud, trender og personlige anbefalinger på e-post og sms - samt vår Privatlivspolitikk.
** Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.