E sigaretter - Se vårt store utvalg av E-sigaretter

Her finner du vårt store utvalg av elektroniske sigaretter. Hos oss på Elekcig.no har vi produkter for alle, fra nybegynnere til erfarne E-sigarettbrukere. E-sigaretter er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser, farger, batteristyrker og watt. Selvfølgelig er alle produktene CE-godkjente. Vi prøver stadig å holde oss oppdatert med de nyeste modellene og de beste merkene samtidig som vi prøver å holde lave priser på våre El-sigaretter.

Har du spørsmål eller lurer på noe om produktene våre, ikke nøl med å kontakte vår fantastiske kundeservice. Vi hjelper deg gjerne!

Hva er en E-sigarett?

En vape, også kjent som en elektronisk sigarett, er en enhet som varmer opp en smaksatt væske (kjent som e-væske eller e-juice) for å produsere en inhalerbar damp. Vapes og E-sigg kommer i en rekke forskjellige former og størrelser, men de fleste består av et batteri, et varmeelement (kjent som en tank) og en beholder for e-væsken. Batteriet gir strøm til tanken / varmeelementet som deretter varmer opp e-væsken og omdanner den til en damp som brukeren inhalerer.

Vapes kan brukes som et alternativ til tradisjonelle sigaretter og markedsføres noen ganger som en måte å hjelpe røykere å slutte å røyke eller som et tryggere alternativ til tradisjonelle sigaretter. De e-væskene som brukes i vapes & ecigg kan komme i en rekke forskjellige smaker og nikotinstyrker, noe som gjør at brukerne kan tilpasse sin vapingopplevelse.

Du kan lese mer om e-væsker og se vårt utvalg av e-juice som inneholder nikotin og uten nikotin her:

Vapes & ecigg kan grovt deles inn i to kategorier: oppladbare vapes og engangs vapes. Oppladbare vapes krever at brukeren lader batteriet og fyller på e-væsken selv, mens engangs vapes er designet for å brukes en gang og deretter kastes.

Det finnes e-cigg vapes som lades med USB-C, men også med eksterne batterier.

Vaping & ecigg har blitt et populært alternativ til røyking, fordi det tilbyr mange av de samme opplevelsene uten de skadelige effektene av tradisjonelle sigaretter. Vaping kan også tilpasses ved å bruke forskjellige e-væsker og justere temperatur- og effektinnstillingene på enheten.

Hvilke typer av e-cigg finnes det?

En engangs vape er en enhet som er ment å brukes en enkelt gang og deretter kastes. De er ofte enklere å bruke enn andre typer e-cigg, men de har også en begrenset levetid. Engangs vape selges med en ferdigladet e-juice tank med e-væske og et integrert batteri som ikke kan byttes ut. Når tanken er tom og batteriet er dødt, kaster du enheten.

Engangs e-cigg er som sagt en type e-cigg som er designet for å brukes en gang og deretter kastes. Brukeren av engangs e-ciggen trenger bare å åpne emballasjen og begynne å dampe, uten å måtte lade eller fylle på. Engangs vape markedsføres ofte som et praktisk og lett-å-bruke alternativ for de som er nye innen vaping eller for de som ikke vil ha bryet med å vedlikeholde en oppladbar enhet. De er imidlertid generelt mindre kostnadseffektive i lengden sammenlignet med oppladbare elektroniske sigaretter og kan også ha begrensede smak- og nikotinalternativer.

E-cigaretter & Vape-termer

Det finnes mange forskjellige vape- og e-cigg-termer der ute. Her kan du lære litt mer om hva som passer akkurat

Startpakke for E-sigaretter

En ferdig pakke som vanligvis inneholder alt du trenger og er egnet for deg som akkurat har begynt å vape eller ikke trenger avanserte e-sigaretter. Startpakkene inneholder vanligvis en ferdig e-sigarettenhet, coil og tank. Det er en enhet som er enkel å komme i gang med og passer for deg som røyker vanlige sigaretter og vil slutte.

Pod Vape kits

Enkle maskiner der du kan bytte ut selve tanken / poden med tilhørende coil. Her trenger du altså ikke skru av en tank eller bytte coil, da coilen sitter inni tanken / poden. Du kjøper ferdige pods/tanker som du bytter – disse har et magnetisk feste og tas enkelt ut. Pod kits går ofte på lav effekt og derfor passer 10ml e-væsker eller nicsalt væsker til disse e-sigarettene.

MTL - Veiping

MTL (Mouth-to-Lung) vaping er en teknikk for å bruke elektroniske sigaretter der røyken trekkes først til munnen og deretter til lungene. Denne teknikken er mer lik tradisjonell røyking og gir vanligvis mindre røyk og en mildere smaksopplevelse. MTL-røyking krever vanligvis mindre modeller av elektroniske sigaretter, og brukere pleier å bruke e-juicer med høyere nivåer av PG (propylenglykol) for å få en bærbar smak. MTL-røyking er vanligvis for nybegynnere og personer som søker en mildere opplevelse.

DTL - Veiping

DTL (Direct-to-Lung) vaping er en teknikk for å bruke elektroniske sigaretter der røyken trekkes direkte til lungene i stedet for å holde den i munnen først, som i MTL (Mouth-to-Lung) teknikken. DTL-røyking krever vanligvis større modeller av elektroniske sigaretter og gir vanligvis mer røyk og en annen smaksopplevelse. De fleste DTL-brukere bruker e-juicer med høyere VG-nivåer (vegetabilsk glyserin) for å skape mer røyk. DTL-røyking er populært blant erfarne brukere av elektroniske sigaretter og er vanligvis forbundet med subohm-røyking og en mer intens smaksopplevelse.

Ecigg-mods:

Mods er mer avanserte e-sigaretter med justerbare funksjoner som muligheten til å endre varmeinnstillinger, strømstyrke og andre innstillinger. De krever vanligvis en mer detaljert forståelse av elektronikk og funksjonalitet. Disse elektroniske sigarettene er litt mer avanserte, men fortsatt brukervennlige.

Filtrering: Vis filter Skjul filter
Filteringsmuligheter:
Varemerker
Rev Caliburn eGo Eleaf Hangsen I VG JoyeTech Oxva Pachamama Riot Vapesoul Vaporesso Vaptio VooPoo Vuse
Type vape
DTL (Direkte til lungen) Engangsvape MTL (Munn til lunge)
Se resultat
Totalt 35 artiklar
Eleaf | iStick Pico 25
Liker du om iStick Pico? Så vil du sikkert elske denne nye 85W varianten, med den n...
0kr
1+
0kr/stk.
Riot Bar | Engångs Vape Zero
29.90kr
1-4 stk. 5+
29.90kr/stk. 59.98kr/stk.
Ny Pris
34.95kr
Vaptio | Razor | Kit
Ny Pris
49.95kr
Hangsen | eGo-C1+ | Startkit
En nyere versjon av eGo-CE4 Single E-sigarettsett! Dette settet har mange forbedringer f...
Fra 69.90kr
1+
69.90kr/stk.
Rev Pod MAX | Engångs Vape
79.90kr
1-9 stk. 10+
79.90kr/stk. 69.90kr/stk.
Vapesoul Mesh Clear Engangs Vape
79.90kr
1+
79.90kr/stk.
JoyeTech | eGo AIO ProBox
Ny Pris
Fra 99.50kr
Joyetech | EGO AIO ECO | 650mAh
Joyetech eGo AIO ECO er et kompakt alt-i-ett kit drevet av ECO teknologi. Den kommer med...
129kr
1+
129kr/stk.
JoyeTech | eGo AIO Box
Tanken bak dette settet er minimal vedlikeholdelse. Derfor egner settet seg godt til nyb...
129kr
1+
129kr/stk.
Vaporesso Osmall 2 | Pod Vape Kit
Vaporesso Osmall 2 - Oppfølgeren til 1 - Smarter & Stronger
169.90kr
1+
169.90kr/stk.
Vaporesso | XROS Pods (4-Pack)
Poder i 4-pakninger som passer til alle XROS-enheter
179.90kr
1+
179.90kr/stk.
CuAIO D22 Startpakke - Joyetech
Startpakke fra Joytech
189kr
1+
189kr/stk.
JoyeTech | eGo AIO | Jubileumsmodell
I anledning av Joyetechs eGo AIO har vært på markedet i 10 år, ønske...
199kr
1+
199kr/stk.
Unimax 22 Startpakke- Joyetech
Joytech Unimax 22 Startpaket
Fra 199kr
1+
199kr/stk.
Oxva Xlim SE | Vape Kit
Ett enkelt pod kit / startkit från OXVA
249.90kr
1+
249.90kr/stk.
Vaporesso Zero S | Pod Vape Kit
Et enkelt startsett fra Vaporesso med alle funksjonene du trenger
249.90kr
1+
249.90kr/stk.
JoyeTech | eGo Aio 1500mAh | Startkit
Joyetech eGo AIO er en e-sigarett med en væskekapasitet på 2ml og er tilgjenge...
258.90kr
1+
258.90kr/stk.
Vaporesso | Xros 3 Mini
E-cig / pod kit fra Vaporesso
259.90kr
1+
259.90kr/stk.
Joyetech | EGO AIO TREEPLANT | KIT
Hjelp med å plante et tre hver gang du kjøper en EGO AIO ECO.I samarbeid med O...
289kr
1+
289kr/stk.
Vaporesso Luxe QS | Pod Vape Kit
Det siste fra Luxe Q-serien. Kompakt og kraftig
299.90kr
1+
299.90kr/stk.
Vaporesso | XROS 3 Pod Kit
Vaporesso XROS 3 - Siste fra XROS-familien!
349.90kr
1+
349.90kr/stk.
Caliburn G2 | Pod Vape Kit
Et enkelt og brukervennlig sett fra den anerkjente produsenten Uwell Caliburn
379.90kr
1+
379.90kr/stk.
Caliburn GK2 | Pod Vape Kit
Startsett fra Caliburn i moderne og innovative farger
399.90kr
1+
399.90kr/stk.
Oxva Xlim PRO | Pod Vape Kit
E-sigarett fra Oxva - Passer for erfarne og nybegynnere
399.90kr
1+
399.90kr/stk.
Voopoo vMate E | Pod Vape Kit
Voopoo vMate E Pod Kit - MTL pod vape med elegant og brukervennlig design
399.90kr
1+
399.90kr/stk.
Totalt 1-30 av 35 artiklar

Er elektroniske sigaretter nytt for deg? Så la oss hjelpe

Våre el-sigaretter fås i mange forskjellige farger og batteristørrelser (mAh). Felles for dem alle er, at de er CE godkjente. De mest populære elektroniske sigaretter er Joyetech eGo AIO og Eleaf iStick Pico 75W TC. Vi har et bredt utvalg av el-sigaretter, og det er flere forskellige kits å velge mellom enkeltpakken, Joyetech eGo AIO Kit. Er det første gang du prøver elektroniske sigaretter, kan det være en god idé å lese veiledningen vår: Alt om El cigaretter

En El-sigarett fungerer ved at den varmer opp en flytende væske. Denne flytende væske blir kaldt for både E-væske eller E-juice. Det er E-væske som inneholder både nikotin og smaken som du opplever ved å vape din E-sigarett. Ved å oppvarme E-juicen i den elektroniske sigaretten fordampes den, og du kan deretter inhalere den. E-juice fordampes i en væskebeholder / clearomizer /atomizer / fordamper. Men du skal være oppmerksom på, at væskebeholdere / clearomizere med innebyggede coils, for eksempel C1+ Clearomizers, er forbruksvarer, som skal byttes ut hver 3-4 uge.

 

Men hva er forskjellen på å røyke en El-sigarett, og å røyke normale sigaretter? For det første er det mye sunnere og ikke minst billigere å bytte til en E-sigarett. Du kan spare helt opp til 80% av dine utgifter til normale sigaretter ved å bytte dem ut. Dessuten slipper du for over 4000 giftige stoffer, som befinner seg i sigaretter. Du kan også glemme alt om lukten av røyk, misfargede tenner og dårlig ånde. Dette er bare noen av fordelene som et bytte til E-sigarett vil gi deg. Du kan lese alle fordelene her: Dine fordele ved at bruge El cigaret

 

Billig E-sigarett

 

Hos Eleksig.no streber vi alltid etter å være Norges billigste forhandler av elektroniske sigaretter og E-juice. Derfor er våre priser ytterst attraktive, og du kan komme i gang med å stumpe røyken for et veldig lavt beløp. Vi er alltid interesserte i å hjelpe deg i gang, og du kan alltid spørre oss om råd om din e cigaret i vores online-chat eller på vores supportmail. Vi setter stor pris på å hjelpe våre kunder på rette vei mot et alternativ til sigaretter.

 

Hvordan fungerer en el cigaret?

 

En E-sigarett fungerer ved at du suger i væskebeholderen, imens batteriet er aktivt. Ved størstedelen av våre elektroniske sigaretter kreves det, at du trykker på en liten knapp imens du suger. Når batteriet er aktivt giver det beskjed til væskebeholderen om å oppvarme din E-juice, for så å fordampe den.

 

Hvilken e-sigarett utgir mest damp?

 

De fleste tror at det er selve modellen på E-sigaretten, som bestemmer mengden av damp. Men det er Volt og Ohm som bestemmer, hvor mye som produseres. Ved å tilpasse disse to faktorer kan du selv bestemme, hvor mye damp E-sigaretten skal utgi. Kort forklart, så er Ohm motstanden i din væskebeholder og Volt er styrken av ditt batteri. Ved å velge en lavere ohm styrke i kombinasjon med høyere watt/volt-styrke oppnår man mest muligt damp. Det handler om å prøve seg frem og finne den helt riktige kombinasjon til deg. Vil du ha mye damp ut av din e-sigarett, så anbefaler vi vår Vaporesso Revenger X Mod. Hvis du vil vite mer, har vi laget en veiledning, hvor du kan lære mer om Ohm og Volt samt deres funksjon på din e-sigarett.

 

Du kan se vår veiledning her: Hvad betyder Ohm og Volt?

 

Hvordan velger jeg nikotin til min E-sigarett?

 

Nikotinstyrken i din E-sigarett velger du som oftest i E-juicen. Du velger nikotinstyrke inne på hvert enkelt e-juice produkt under "nikotin". Det kan virke vanskelig å finne ut av, hvilken styrke du skal velge i første omgang. Hos Eleksig.no har vi opptil 5 nikotinstyrker, og hvilken styrke du bør velge avhenger av hvor mange, og hvilke sigaretter du har røyket inntil nå:

 

  • 0 mg - Inneholder ikke nikotin kun smaks-aroma.

  • 6 mg - Til deg som har røyket mindre enn 10 sigaretter om dagen.

  • 12 mg - Til deg som røyker ca. 10-15 light sigaretter om dagen.

  • 18 mg - Til deg som røyker ca. 20 sigaretter om dagen.

  • 24 mg - Til deg som storrøyker eller som har røyket uten filter.

 

Du kan se vårt store utvalg av smaksvarianter og E-juice her.

Logg inn
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Prenumerera

Ved å melde deg på aksepterer du å motta eksklusive tilbud, trender og personlige anbefalinger på e-post og sms - samt vår Privatlivspolitikk.
** Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.