E sigaretter - Se vårt store utvalg av E-sigaretter

Her finner du vårt utvalg av elektroniske sigaretter. Hos Eleksig.no har vi el sigaretter til alle, både til nybegynneren og den erfarne el sigarett bruker. Vi forsøker å holde deg oppdatert med de nyeste modeller og toppmerker, imens vi forsøker å holde prisene lave på våre el sigaretter.

Filtrering: Vis filter Skjul filter
Filteringsmuligheter:
Varemerker
Aspire eGo Eleaf eLite Hangsen JoyeTech N-One Vaporesso Vaptio Veiik VONT VooPoo
Se resultat
Totalt 40 artiklar
Totalt 1-30 av 40 artiklar
1  2  Neste »

Er elektroniske sigaretter nytt for deg? Så la oss hjelpe

Våre el-sigaretter fås i mange forskjellige farger og batteristørrelser (mAh). Felles for dem alle er, at de er CE godkjente. De mest populære elektroniske sigaretter er Joyetech eGo AIO og Eleaf iStick Pico 75W TC. Vi har et bredt utvalg av el-sigaretter, og det er flere forskellige kits å velge mellom enkeltpakken, Joyetech eGo AIO Kit. Er det første gang du prøver elektroniske sigaretter, kan det være en god idé å lese veiledningen vår: Alt om El cigaretter

En El-sigarett fungerer ved at den varmer opp en flytende væske. Denne flytende væske blir kaldt for både E-væske eller E-juice. Det er E-væske som inneholder både nikotin og smaken som du opplever ved å vape din E-sigarett. Ved å oppvarme E-juicen i den elektroniske sigaretten fordampes den, og du kan deretter inhalere den. E-juice fordampes i en væskebeholder / clearomizer /atomizer / fordamper. Men du skal være oppmerksom på, at væskebeholdere / clearomizere med innebyggede coils, for eksempel C1+ Clearomizers, er forbruksvarer, som skal byttes ut hver 3-4 uge.

 

Men hva er forskjellen på å røyke en El-sigarett, og å røyke normale sigaretter? For det første er det mye sunnere og ikke minst billigere å bytte til en E-sigarett. Du kan spare helt opp til 80% av dine utgifter til normale sigaretter ved å bytte dem ut. Dessuten slipper du for over 4000 giftige stoffer, som befinner seg i sigaretter. Du kan også glemme alt om lukten av røyk, misfargede tenner og dårlig ånde. Dette er bare noen av fordelene som et bytte til E-sigarett vil gi deg. Du kan lese alle fordelene her: Dine fordele ved at bruge El cigaret

 

Billig E-sigarett

 

Hos Eleksig.no streber vi alltid etter å være Norges billigste forhandler av elektroniske sigaretter og E-juice. Derfor er våre priser ytterst attraktive, og du kan komme i gang med å stumpe røyken for et veldig lavt beløp. Vi er alltid interesserte i å hjelpe deg i gang, og du kan alltid spørre oss om råd om din e cigaret i vores online-chat eller på vores supportmail. Vi setter stor pris på å hjelpe våre kunder på rette vei mot et alternativ til sigaretter.

 

Hvordan fungerer en el cigaret?

 

En E-sigarett fungerer ved at du suger i væskebeholderen, imens batteriet er aktivt. Ved størstedelen av våre elektroniske sigaretter kreves det, at du trykker på en liten knapp imens du suger. Når batteriet er aktivt giver det beskjed til væskebeholderen om å oppvarme din E-juice, for så å fordampe den.

 

Hvilken e-sigarett utgir mest damp?

 

De fleste tror at det er selve modellen på E-sigaretten, som bestemmer mengden av damp. Men det er Volt og Ohm som bestemmer, hvor mye som produseres. Ved å tilpasse disse to faktorer kan du selv bestemme, hvor mye damp E-sigaretten skal utgi. Kort forklart, så er Ohm motstanden i din væskebeholder og Volt er styrken av ditt batteri. Ved å velge en lavere ohm styrke i kombinasjon med høyere watt/volt-styrke oppnår man mest muligt damp. Det handler om å prøve seg frem og finne den helt riktige kombinasjon til deg. Vil du ha mye damp ut av din e-sigarett, så anbefaler vi vår Vaporesso Revenger X Mod. Hvis du vil vite mer, har vi laget en veiledning, hvor du kan lære mer om Ohm og Volt samt deres funksjon på din e-sigarett.

 

Du kan se vår veiledning her: Hvad betyder Ohm og Volt?

 

Hvordan velger jeg nikotin til min E-sigarett?

 

Nikotinstyrken i din E-sigarett velger du som oftest i E-juicen. Du velger nikotinstyrke inne på hvert enkelt e-juice produkt under "nikotin". Det kan virke vanskelig å finne ut av, hvilken styrke du skal velge i første omgang. Hos Eleksig.no har vi opptil 5 nikotinstyrker, og hvilken styrke du bør velge avhenger av hvor mange, og hvilke sigaretter du har røyket inntil nå:

 

  • 0 mg - Inneholder ikke nikotin kun smaks-aroma.

  • 6 mg - Til deg som har røyket mindre enn 10 sigaretter om dagen.

  • 12 mg - Til deg som røyker ca. 10-15 light sigaretter om dagen.

  • 18 mg - Til deg som røyker ca. 20 sigaretter om dagen.

  • 24 mg - Til deg som storrøyker eller som har røyket uten filter.

 

Du kan se vårt store utvalg av smaksvarianter og E-juice her.

Logg inn
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Prenumerera

Ved å melde deg på aksepterer du å motta eksklusive tilbud, trender og personlige anbefalinger på e-post og sms - samt vår Privatlivspolitikk.
** Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.