Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

E-sigaretter til den erfarne damper

Er du en erfaren damper eller ønsker du bare en e-sigarett som er litt kulere enn de mest normale på markedet? - Så bruk gjerne litt tid på å lese om denne kategorien. I kategorien vil du nemlig finne e-sigaretter med flere fete funksjoner, som eksempelvis variabel temperaturstyring og watt innstillinger. Våre produkter er nøye utvalgt til å gi deg den best mulige dampopplevelse, så det er ingen grunn til å ikke utforske!

E-sigarett med mange funksjoner

Har du latt deg inspirere av sortimentet vårt med mer avanserte e-sigaretter? Det forstår vi godt. Ved bruk av en mer avansert e-sigarett, åpner du opp for nye og spennende muligheter med din damping. Ved bruk av en e-sigarett med mange funksjoner kan du brukerdefinere din opplevelse. Bare for å nevne noen av mange funksjoner, har du mulighet til; å justere hvor stramt ditt sug skal være eller justere temperatur og yteevnen.

Ønsker du mere damp?

Kanskje står du og overveier om du skal investere i en e-sigarett, hvor du kan øke dampmengden. Mange av våre mer avanserte e-sigaretter er også egnet til sub-ohm damping, i sortimentet finner du e-sigaretter, der coils medfølger. Ved å kombinere dette med å innstille e-sigaretten med en høy watt output, vil du få en dampopplevelse som gir mye damp.