Engangs vape

Vi i eleksig.no har et stort utvalg av elektroniske sigaretter og i dette tilfellet engangsvape. Her har vi samlet våre engangs e-sigaretter og du kan enkelt lese mer nedenfor, og deretter velge den e-sigagen i engangsserien som passer deg best. Vår engangsvape inneholder nikotin, nikotinsalt, men er også tilgjengelig som et nikotinfritt alternativ. Det fine med engangsvapes er at de er klare til bruk rett ut av esken / ut av emballasjen og krever ingen forberedelse slik mer avanserte e-sigaretter gjør. Du trenger heller ikke fylle på e-juice eller e-væske, alt er tilberedt. En engangsvape kan være et hjelpemiddel når du ønsker å slutte å røyke.

Engangs e-sigaretter er perfekt for de som vil prøve en elektronisk sigarett uten å måtte bruke mye penger. Her har vi samlet alle våre engangs e-sigaretter som passer for nysgjerrige. Engangs e-sigaretter finnes i forskjellige smaker som f.eks Mentol, Tobakk og andre smakstilsetningerHvordan fungerer en engangsvape?

En engangs vape er en elektronisk sigarett som du bruker til enten batteriet eller smaken går tom. Å bruke engangs Vape's er veldig enkelt, de aller fleste produsenter har eliminert innstillinger og knapper, vanligvis er det bare å ta engangsvåpenet ut av emballasjen og begynne å dampe. Når den er ferdig, kast enheten i henhold til kommunens forskrifter.

Du har som regel muligheten til å justere luftstrømmen på dampen din på en enkel måte (vanligvis bare ved å vri endestykket på våpenet) - som lar deg teste deg frem til du får riktig motstand i "trekningen".
Det er populært i dag med en «Tight draw» – Dette for å kunne finne riktig motstand i dampen og etterligne en tradisjonell sigarett. Denne funksjonen kan passe godt for folk som ønsker å slutte å røyke eller nettopp har byttet til en elektronisk sigarett.

Hvor lenge varer en engangs vape?

Det er nesten helt brukeravhengig og hvor dype og lange drag du tar. Antall drag per enhet varierer, men generelt kan man si at de varierer mellom 250 opp til 800 drag. En engangsvape varer vanligvis lenger enn vanlige sigaretter, en engangsvape som inneholder 800 drag tilsvarer ca. 2 pakker sigaretter.

Er engangsvapes dyre sammenlignet med vanlige sigaretter?

Det korte svaret er nei. Det lange svaret er at det er helt avhengig av brukeren. Hvor intenst du damper, hvor lenge du tar drag og hvor dypt du velger å tegne.De fleste engangsvapen inneholder mellom 500-700 drag.

Generelt kan man si at en pakke sigaretter (20 pakker) er ca 300 drag.
Kjøper man en Disponibel vape med 600 drag vil det tilsvare ca 2 pakker sigaretter.

Hvorfor blinker engangsdampen min?

Hvis engangsdampen din blinker, betyr det at batteriet er tomt. Da er det på tide å kaste enheten. Det er viktig at du er nøye med kildesorteringen, er du usikker på hva som gjelder, sjekk din kommunes regelverk angående elektronisk skrap

Hvordan bruker jeg engangsvapen min?

Det smarte med disponibel vape / disponibel e-cig / disponibel pods er at de er veldig enkle å bruke. De krever ingen erfaring eller kunnskap om elektroniske sigaretter som du kan oppleve med mer avanserte e-sigaretter. Du tar engangsdampen din ut av emballasjen, fjerner plastforseglingen, så er det bare å begynne å dampe!

Kan du lade en engangsvape?

Vi tilbyr for øyeblikket ikke engangsvape som er oppladbare. Teknologien er ikke helt der ennå, og vi ønsker å kunne sikre at du som kunde blir fornøyd. Vi jobber imidlertid febrilsk med leverandører for å finne en mer bærekraftig løsning. Kjente produsenter som VOOM har hatt en variant som var oppladbar, men dette er ikke noe vi planlegger å inkludere for øyeblikket

Engangsvape på flyturen?

Engangsvape på flyturenSkal du til utlandet med fly, er det noen regler du må forholde deg til. ICAO (International Civil Aviation Organisation) har fattet vedtak om at alle typer elektroniske sigaretter, i dette tilfellet også engangsvapes, ikke skal medbringes i innsjekket bagasje. Skal du fly med din Disposable vape, må du derfor ta med din engangsvape. vape i håndbagasjen.

Hvor mange drag i engangsvapen min?

Her er det store variasjoner. Noen produsenter har valgt å holde puffene nede, og noen har valgt å ha flere puffer.

Er engangsvape MTL eller DTL?

Grovt sett finnes det 2 typer E-væsker tilpasset ulike typer vaping på markedet. For det første har du MTL (Mouth To Lung) - som betyr at du inhalerer dampen, lar den hvile et øyeblikk i munnen og trekker den ned i lungene. Som nevnt kalles denne typen vaping MTL og utføres med fordel på e-sigaretter som går på lavt strømforbruk, for eksempel Disposable Vapes. DTL (Direct To Lung) er, akkurat som det høres ut, en vaping som lar deg trekke dampen direkte inn i lungene. Denne typen vaping gjøres med e-sigarer som kjøres på høy effekt, og produserer rikelig damputvikling og store skyer.

Engangsvapen min gurgler/lekker

Hvis engangsvapen din gurgler eller lekker helt fra starten, bør du kontakte oss og klage. Hvis du har brukt engangsdampen din og den har begynt å klukke, har du sannsynligvis dampet for hardt. Hvis du tar for lange eller intense drag, er det fare for å brenne spolen din, noe som kan føre til at e-sigaren begynner å lekke eller klukke.

Filtrering: Vis filter Skjul filter
Filteringsmuligheter:
Varemerker
Rev Hi5 Higs I VG Innokin Juice N Power Pachamama Riot Vapesoul VONT Vuse
Antal Puffs
600 600 Puffs 800
Nicotine level
0mg 20mg
Se resultat
Totalt 9 artiklar
Hi5 Tube Mini Engångs Vape
79.90kr
1+
79.90kr/stk.
Vapesoul Mesh Clear Engangs Vape
79.90kr
1+
79.90kr/stk.
Rev Pod MAX | Engångs Vape
79.90kr
1-9 stk. 10+
79.90kr/stk. 69.90kr/stk.
PowerBar | Engångs Vape 10mg
59.90kr
1-9 stk. 10+
59.90kr/stk. 49.90kr/stk.
Aquios Bar Engångsvape
79.90kr
1+
79.90kr/stk.
Vont To-Go 2023 | Engångs Vape
79.90kr
1-9 stk. 10+
79.90kr/stk. 69.90kr/stk.
Riot Bar | Engångs Vape Zero
29.90kr
1-4 stk. 5+
29.90kr/stk. 59.98kr/stk.
Ny Pris
34.95kr
Totalt 1-9 av 9 artiklar
Logg inn
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Prenumerera

Ved å melde deg på aksepterer du å motta eksklusive tilbud, trender og personlige anbefalinger på e-post og sms - samt vår Privatlivspolitikk.
** Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.