Nybegynner

Denne kategorien er skapt for nybegynnere innenfor el-sigaretter, og derfor vil du finne alle produkter, som er nødvendige for å komme godt i gang. Vi har igjennem denne kategorien samlet en lang rekke forskjellige produkter, som egner seg spesielt godt til nye brukere. El-sigarettene er valgt ut, fordi de er enkle å bruke og forstå, for å gjøre det enklere for deg som ønsker å utforske el-sigarett universet.

Totalt 21 artiklar
Totalt 1-21 av 21 artiklar

Kom godt i gang

For å komme godt i gang, er det viktigt å forstå de forskjellige delene, som utgør en E-sigarett, og er du ny innenfor denne bransje, så kan det godt ta litt tid å finne rundt i de forskjellige delene. En el-sigarett består av et batteri, clearomizer og en coil. Batteriet leverer strøm til din el-sigarett, og clearomizeren er selve tanken, der e-juicen påfylles. Inne i clearomizeren sitter coilen, som også kalles for forstøver, brenner og atomizer. Coilens funksjon er å fordampe e-juicen.

Hva bør jeg velge?

Som nybegynner kan det være vanskelig å finne ut av, hvilken el-sigarett som passer best til egne behov. Alle våre produkter er er fremstillet av kompetente produsenter, som vi er helt sikre på lager produkter av ytterste kvalitet. Derfor kan du med fordel velge mellom et av våre mange startkits. Kvaliteten er veldig lik for alle vores startsett, og derfor kan valget ofte baseres på design, og farge. Mulighetene er mange, og derfor vil ikke vi fortelle deg, hva som er riktig eller feil. Vi kan likevel være behjelpelig med å finne ut av, hvilken el-sigarett du nettopp skal ha fatt i.

Vi er klare til å hjelpe deg

El-sigarett verdenen kan være vanskelig å navigere rundt i, når man er nybegynner. De mange muligheter man har med valget av e-juice gjør e-sigaretter spennende, men dette er kun én av mange interessante ting ved en el-sigarett. Skulle du som ny bruker ha spørsmål om noen av våre mange produkter, som du finner under kategorien, så er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Dessuten kan du klikke inn på hvert enkelte produkt og lese mer om dette, hvis du ønsker.

Vi håper du er fornøyd med din nye el-sigarett - og håber, at du synes at denne kategorien var inspirerende, sånn at du kan komme godt i gang med el-sigaretter.

Logg inn
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Prenumerera

Ved å melde deg på aksepterer du å motta eksklusive tilbud, trender og personlige anbefalinger på e-post og sms - samt vår Privatlivspolitikk.
** Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.