Chat with us, powered by LiveChat
Fjerning av 350-kronersgrensen - Les mer ​her
COVID-19 - Les mer ​her

Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Pod kits

Podsystemer blir stadig mer populær på grunn av deres kompakte størrelse og brukervennlighet. Et podssystem består av et batteri samt en tank, også kallet podden, som man enkelt kan skifte ut. Noen av tankene kan gjenoppfylles imens andre kommer klar til bruk med væske i.

Velg filter:Filtreringsmuligheter:
Merkenavn
 1. Hangsen2 Varer
 2. Kick1 produkt
Mindre
Farge
Pris
Andre egenskaper
  1. Airflow1 produkt
   Andre kategorier

   Total 3 produkter

   Total 3 produkter
   1. Kick | Max | Podsystem
    kr 374,00
    Kjøp nå
   2. Hangsen | IQ 3S | Kit
    Ikke på lager

   Total 3 produkter

   Total 3 produkter

   Fordeler ved podsystemer

   Fordelene med podsystemer sammenlignet med en klassisk e-sigarett er mange, hvis man ønsker et simpelt og enkelt alternativ til røyking. Mange trekker seg når snakken om e-sigaretter blir for teknisk og komplisert. For disse personene er et podsystem et perfekt alternativ. Størrelsen på pods er tiltrekkende for mange, da den er lett å ha med overalt. Fordelen med engangs-pods er bekvemmeligheten, idet man slipper for besværet med å påfylle væske eller skifte coils. Ulempen er til gjengjeld at det ikke er så mange valgmuligheter som ved en gjenoppfyllelig tank. Her kan man helt selv velge hvilken variant af e-juice man ønsker. Man kan enkelt utskifte tanken selvom det fortsatt er væske i. På den måte kan man skifte i mellom forskjellige e-væsker alt etter behov. Mange podsystemer har ingen knapper, men registrerer automatisk at tanken monteres og er deretter klar til bruk. Denne enkle type e-sigarett henvender seg spesielt til nybegynneren som ønsker et enkelt alternativ til almindelige sigaretter, men også i høy grad til den mer erfarne vaper som foretrekker en simpel og praktisk e-sigarett.
   Samtidig slipper man for besværet med påfylling av væske. Mange av tankene/podsene til batteriet er nemlig allerede påfylte når man mottar dem. Hvis man selv foretrekker å påfylle væske er det nogle podsystemer der kommer med gjenoppfyllelig tank. En annen fordel med pods er at man kan utskifte tanken som man ønsker, også selvom det stadig er væske i. Derfor kan man fritt skifte i mellom ens foretrukne e-væsker. Podsystemer fungerer typisk riktig godt med nikotinsalt, så hvis man foretrekker dette er PODS et opplagt valg!

   Ulemper ved podsystemer

   Selvom fordelene med pods er mange, er der noen få ulemper som man bør være oppmerksom på. Den største ulempe med podsystemer er generelt, at det er færre valgmuligheter enn det er ved mange e-sigaretter. Det er ofte ikke noen mulighet for å endre på innstillinger og i mange av modellerne kan man ikke skifte coils eller påfylle væske selv. Denne type e-sigarett henvender seg altså til de som ønsker et simpelt alternativ med minimalt besvær.