Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Røykestoppspakker

Er du begynner innenfor damping? Så er et av våre startkits helt sikkert løsningen for deg. Med en e-sigarett startpakke får du en samlet pakkeløsning, hvor alle de nødvendige deler medfølger, så du kan komme godt i gang med å dampe, så snart du har mottatt pakken.

Fordelen med en e-sigarett startpakke er, at du får en komplett damper med en gang. Som begynner vet vi, at kan det være vanskelig å velge enkeltdeler selv, som damperen består av. Med et e-sigarett startsett har vi inkludert alt det du trenger. væske. Enkelt ikke sant?

Velg filter:Filtreringsmuligheter:
Merkenavn
 1. Hangsen1 produkt
 2. VONT1 produkt
Mindre
Velegnet til
Type av e-sigarett
 1. Podsystem1 produkt
Farge
Andre egenskaper
 1. Innebygget batteri1 produkt
   Andre kategorier

   Total 2 produkter

   Total 2 produkter

   Total 2 produkter

   Total 2 produkter

   Røykestopp pakker tilpasset din lommebok

   Vi har gjort alt vi kan for å sette sammen de beste røykestopps pakker - i alle de røykestopp pakker vi har valgt å sette sammen, vil det være pakker i forskjellige prisklasser, så det vil være noe til hver og en lommebok.
   Ved et røykestopp handler det om å få en så god opplevelse som mulig, og dermed gjøre det lettere for deg å unnvære sigaretterne og de dårlige vaner. Derfor har vi gjort det enkelt for deg, ved å lage pakker til priser hvor det er noe for alle!

   Slutt med å røyke med et av de populære pod systemer.

   I utvalgte røykesluttspakker finner du også pakker som inkluderer de populære pod systemer. Så hvis du går og overveier et røykestopp, vil en pakke med et pod system være et godt valg. Pod systemene har over det siste stykke tid, vunnet et stort innpass i nordmennenes hjerte, og dette er det selvfølgelig en god grunn til – pod systemer er utrolig brukervennlige, og for en nybegynner vil det være et veldig godt og enkelt alternativ, som med garanti vil gi deg en supergod vapeopplevelse.

   Hvilket e-sigarett startsett skal jeg velge?

   Du kan med ro i magen velge et av våre e-sigarett startsett. Våre kompetente produsenter sikrer nemlig, at kvaliteten er i topp ved hvert startkit. Av den grunn er det kanskje fargen og designet, som avgjør ditt valg. Vil du heller ha en liten vaper, som er lett å ha i lommen? Eller kanskje du heller vil ha en større, hvor du får mer kraft til å danne mye damp? Under hvert e-sigarett startsett har du mulighet til å lese om produktet, så du ender med å kjøpe den korrekte vape til ditt behov. Er du stadig i tvil? Du kan kontakte oss direkte i vår chat, hvor vi alltid står klare til å hjelpe deg med købet av en e-sigarett startsett.

   Vi ønsker deg en riktig god fornøyelse med din første vape!