Leveringsmetoder

 • Norge
  Bestillinger gjort på eleksig.no tar vanligvis 2-5 virkedager men avhengig av kundeadresse, og dersom den blir holdt igjen i tollen kan det ta 2-15 virkedager. Levering med Postnord vil bli sendt til din postkasse på adressen du har oppgitt. Små pakker som passer i postkassen vil bli levert der, og dersom det er større pakker så vil de leveres til nærmeste pakkesenter. Postnord leverer mandag-fredag. 
   Dersom du ser du har oppgitt feil adresse eller kontaktinformasjon, så er det ditt ansvar som kunde å kontakte kundeservice på +47 38 36 33 43 eller kontakte Postnord selv. På den måten kan vi håndtere og rette opp i feil. Pakker kan bli lagret hos Post-i-Butikk eller på postkontoret i maksimalt 14 dager, og dersom den ikke blir hentet innen det -  så vil pakken returneres til Eleksig.
 • Utlandet
  Du kan handle på vår tyske hjemmeside her
  Du kan handle på vår danske hjemmeside her
  Du kan handle på vår svenske hjemmeside lige her

Retur

 • Hvordan sender jeg i retur?
  Din ordre skal sendes til oss uten unødig forsinkelse, og senest 14 dager etter du har meddelt oss, at du ønsker å angre kjøpet ditt. Det vil ikke skje en ombytning når produktet kommer retur. 
  1. Du skal først og fremst utfylle vår returneringsblankett, og den skal så utskrives og  vedlegges i pakken.
  2. Du kan finne blanketten her. Det er viktig å gjøre deg oppmerksom på at denne skal udfylles og vedlegges pakken, sånn at lageret vårt kan få et overblikk over hvor pakken kommer fra og hvilken Kunde det er snakk om. Etterfølgende får Kunden refundert kjøpsbeløpet hurtigst mulig.
  3. Etterfølgende skal du utfylle et pakkelabel, som koster 29 kr. Du kan klargjøre din pakke på to forskellige måder. 
                      Print selv din pakkelabel
                          - Utskriv din pakkelabel fra printer
                          - Sett pakkelabel fast på din pakke - unngå å sette tape ovenpå strekkoden
         4. Innlever pakken på ditt nærmeste Post-i-Butikk eller Postkontor.
         5. Når vi har motatt pakken, vil det  hurtigst mulig skje en tilbakebetaling til den konto det ble betalt med, ved det opprinnelige kjøp. Etterfølgende vil du ca innenfor 14 dager fra pakken er sendt og dette er dokumentert, få pengene refundert fra oss. 

Reklamationer

 • Hvordan reklamerer jeg?
  Hos Eleksig.no har du 2 års reklamasjonsrett til å reklamere for eventuelle produksjonsfeil. For alle varer (herunder varer med begrenset holdbarhet) gjelder det at alminnelig slitasje ikke forekommer som en mangel i kjøpslovens forstand, på tross av at nedslitning kan oppstå innen utløpet av de 2 års reklamasjonsrett. Når du vil påberope deg en reklamasjon, skal du sende en mail til vår kundeservice på vår e-mail: Support@eleksig.no. Ved telefoniske oppkald om reklamasjoner, vil du blive veiledet til å gjennomføre en reklamasjon på e-mail, da dette er vår standard prosedyre. I denne e- mail, skal det fremgå ditt ordrenummer, en kort beskrivelse av problemet og du kan vedhefte et bilde, hvis det er mulig. Hvis din reklamasjon er berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fraktomkostninger. Varen skal dog alltid sendes tilbake i forsvarlig emballasje, og husk å få en kvittering for avsendelse av pakken, så vi kan tilbakebetale fraktomkostninger.

E-juice

 • 1. Fakta om e-juice
  E-juice og e-væske er væsken du fyller med e-sigaretten din. Når du bruker e-sigaretten din, vil spolen varme denne væsken slik at den fordamper - det vil si dampen du puster inn. Det finnes nesten uendelige varianter, både når det gjelder smak, PG / VG-forhold, nikotinstyrke, etc. E-juice er betegnelsen som oftest brukes om ferdig blandet væske og er den enkleste løsningen. Andre foretrekker å blande væsken selv, da den ofte er billigere og gir større mulighet til å tilpasse væsken til sine egne preferanser. Alle væsker som inneholder nikotin, selges i 10 ml flasker, underlagt EU-lovgivningen. I tillegg er det bare lov å selge e-væske med maksimalt 20 mg nikotin.
 • 2. Bland selv
  Mange velger å blande sine egne væsker, både fordi det ofte er billigere og fordi det gjør det mulig å justere væsken etter ens preferanser.For å blande deg selv, bruk VPG-base (væske uten nikotin og smak), nikotinbase (væske med nikotin uten smak) og aroma, som er smaksstoffet. Hvor mye av hver del du skal bruke avhenger av hvilken aroma du bruker, hvor mye du vil blande, hvilken nikotinbase du har og hvilken endelig styrke du vil ha. Vi anbefaler å bruke denne kalkulatoren for å beregne blandingsforholdene.
 • 3.PG/VG forhold
  PG (Propylene Glycol) og VG (Vegetable Glycerin) er den e-juicen som hovedsakelig er sammensatt av. Hvilket forhold som passer for deg, avhenger av dine preferanser, samt hvilken tank du bruker. Et høyt VG-innhold gir en tykkere væske, mindre svelg og mer damp. I kontrast gir et høyt PG-innhold en tynnere væske, med mer smak og mer svelg.Ikke alle tanker / spoler er kompatible med alle PG / VG forhold. I prinsippet er en høy-motstandsspole bedre egnet til en væske med lavt VG-innhold. Hvis du har en spiral med lav motstand, vil du som utgangspunkt få det beste resultatet med høy VG-væske.De fleste nybegynnere foretrekker en væske på 70 PG. fordi det får det til å føles mer som en vanlig sigarett.
 • 4. Hva er en shortfill?
  Shortfills, eller Shake & Vapes som de også kalles, er en type e-juice som fortsetter å bli mer populære. En shortfill er en flaske e-juice med smak, men uten nikotin. Flasken er ikke helt fylt, så det er plass til at en eller flere nikotinbaser skal fylles for å oppnå ønsket nikotinstyrke. Fordelene med shortfill er at du kan få større mengder ferdigblandet e-væske enn ved å kjøpe e-juice, som bare kommer i 10 ml flasker. Derfor er de i mange tilfeller også billigere per ml enn ferdigblandet e-juice. De fungerer derfor som et fint mellomgrunn mellom ferdig e-juice og væske blandet fra bunnen av.Hvis du vil lære mer om shortfills, samt en guide til hvordan du kan blande dem, kan du lese mer her.
 • 5. Hvilken nikotinstyrke passer til mig?
  Hvilken nikotinstyrke som er riktig for deg, avhenger av hvor mange sigaretter du vanligvis røyker. Vi har laget en nikotinveiledning som viser hvilken nikotinstyrke som tilsvarer det daglige forbruket av sigaretter:0 mg - Inneholder ingen nikotin, bare smaksaroma.6 mg - For de som har røykt mindre enn 10 sigaretter om dagen.12 mg - For de som røyker ca. 10-15 lette sigaretter om dagen.18 mg - For de som røyker ca. 20 sigaretter om dagen.Det er viktig å starte på et nikotinnivå som fullt ut dekker behovet ditt for nikotin, for å gi deg de beste forutsetningene for å kunne slippe sigarettene. Deretter kan du sakte gå ned i nikotinstyrke til du forhåpentligvis blir helt fri for nikotinavhengigheten din.
 • 6. Hva er forskjellen på Nikotin Salt og Nikotin Base?
  Nikotinet som er trukket ut fra tobakksblader er i sin reneste form ganske svakt. Derfor bruker du metoden som kalles fri-basing, hvor du tilfører nikotin ammoniakk for å gjøre det enklere og raskere å absorbere i kroppen. Det er metoden som fremdeles brukes i nikotinbaser. Det tar ca. 20-30 minutter før fri base absorberes i kroppen, og derfor opplever man ikke det samme nikotin-kicket som oppleves med vanlige sigaretter. I kontrast har den en ganske lang levetid i kroppen.Nikotinsalt tilsettes ikke ammoniakk og holdes derfor i en renere form. På den annen side er det lagt til andre kjemiske stoffer som øker nikotinnivået betydelig. Dette resulterer i fordampning av nikotinsalt ved lavere temperaturer, og det er derfor det er spesielt egnet for transportsystemer. Nikotinsalt absorberes direkte i kroppen, slik at du vil oppleve det samme nikotinkicket som sigaretter når du damper nikotinsalt. På sin side forsvinner den også raskere ut av kroppen. Nikotin Salt gir også en mye mindre halskrass enn freebase nikotin.Nikotinsalt er best egnet for podsystemer eller milde e-sigaretter, da effekten er for stor for f.eks. Sub Ohm.
 • 7. Hvordan skal jeg oppbevare e-juicen min?
  Du vil oppnå best e-juice, ved å oppbevare den på den best mulige måte. Derfor  anbefaler vi at du oppbevarer den et mørkt, kjølig og tørt sted.
 • 8. Hvor lang holdbarhet har min e-juice?
  E-juicen din inneholder ingredienser av matvaregrad og har derfor en minimum holdbarhet. Du bør derfor være klar over at væskene er følsomme for varme. Men holdbarheten varierer avhengig av hvordan du oppbevarer den. Holdbarheten til e-væske etter åpning er omtrent 6 måneder, men du kan forlenge holdbarheten til 8 måneder hvis du oppbevarer den i kjøleskapet. Du kan utvide den enda lenger, nemlig 2 år i fryseren. Forsikre deg alltid om at e-juicen er et trygt sted, utilgjengelig for barn. Hvis du opplever misfarging, betyr det ikke at den ikke kan brukes - dette er ganske enkelt på grunn av måten du lagrer e-væsken på. I tilfelle du glemmer å skru lokket på, kan din e-væske miste smaken og evnen til å svelge. Dette kan være fordi nikotinet begynner å oksidere raskere når det blir utsatt for oksygen. Hold det derfor på et kjølig sted og vekk fra sollyset. Selv om uåpnet e-juice har gått ut på dato, så betyr det ikke nødvendigvis at den er farlig å dampe. Ettersom at e-juice må følge de samme EU-reglene for datomerking så er de nødt til å ha en holdbarhetsdato, og som regel vil man kunne oppleve litt misfarging og at smaken ikke er like sterk som før. Man kan fort bedømme om e-juicen er grei å dampe, ved å lukte på den.
 • 9. Hvad gør jeg med for gammel e-juice?
  E-juice må ikke helles direkte i håndvasken, da det ikke er godt for hverken miljøet eller grunnvannet. Derfor anbefaler vi, at du enten heller det over i kattegrus, så det kan suge opp væsken, eller heller det igjennom et kaffefilter. Når det har sugd alt det det kan, kaster du det ut i søppelbøtta.

Spørsmål til tanker og coils/brennere

 • 1. Hvad er Sub-Ohm?
  Sub- Ohm har blitt mer og mer populært gjennom årene, og det er fordi at det gir mulighet for en god cloud chaser damp opplevelse. Dog har dette også sin ulempe, når det kommer til stor dampproduksjon, da væskeforbruket vil stige i og med, at hvert sug kommer til å kreve en del mer e-juice, enn normalt. Dessuten er det vanskelig å beregne ens e-juice forbruk, da det avhenger av, hvor ofte man bruker e-sigaretten. Når du damper på en sub ohm tank, vil du oppleve at luftmotstanden er lav og du inhalerer direkte ned i lungerne. Sub-Ohm er også kjent for, å gi en autentisk smak av e-juicen du har fylt på i tanken. Tankene er laget i et kraftigere materiale, så de kan klare en høy belastning. En Sub-Ohm tank defineres; Når motstanden i coilen er under 1 Ω. Du kan finne vårt utvalg av Sub-Ohm tanker her. 
  1.1 Hva skal jeg være spesielt oppmerksom på ved sub-ohm-tanker?
  Før du velger en sub-ohm-tank, må du være oppmerksom på at ikke alle batterier og tanker passer sammen. Når du har en spole på mindre enn 1 Ω, må du ha et tilsvarende batteri som takler det. Dette er grunnen til at du bør tenke på når du bruker et batteri med høyere effekt (watt), og hvorfor dette ofte er en mod. Disse går typisk opp til 20W, 30W og 50W - og det er derfor Sub Ohm Coils er deres absolutt beste. Du vil dermed oppleve og komme nærmere damp, bedre smak og bedre valg, for utskillelse av nikotin. Dette betyr også at når folk som er kaster seg ut i Sub-Ohm-Tanker ofte velger en kald nikotinkraft i e-juice  vil vi anbefale 6 mg. nikotin. Hvis du har spørsmål om hvordan tanker og batterier fungerer sammen, kan du gjerne kontakte oss.
 • 2. Coilen/brenneren min smaker brent
  Alle dampere vet om problemet med at coilen/brenneren brenner av. Dette skjer som et resultat av at coilen er varmet opp uten tilsetning av e-juice. Dette får veken t til å brenne, noe som gir deg en ekkel, brent smak i munnen. Når den brente smaken er der, vet du at det er på tide å bytte ut coilen eller tanken.
  2.1 Miniguide til å unngå brent smak
  • Når du bruker den nye coilen din, er det veldig viktig at den først blir "fuktet" med e-juice. Veken i brenneren må fuktes gjennom, ellers kan det være for tørt fordi det ikke klarer å suge nok e-juice. Da vil du ende opp med å brenne coilen og få en brent smak. Vi anbefaler å la veken suge e-juice i minst 15 minutter før første bruk.
  • I tillegg kan du også øke hastigheten på prosessen og til og med fukte veken før du setter den i tanken. Det er en åpning på siden eller toppen av spolen, avhengig av hvilken variant du står med. Vi anbefaler 3-5 dråper juice, men du må være helt sikker på at veken ikke kan suge lenger.
  • Vi anbefaler også å ta et lite kort sug til å starte med - og her vil du raskt smake om juicen er trengt igjennom veken. Den brente smaken vil du først merke, når du puster dampen ut igjen. 
  2.2 Hvorfor smaker dampen min brent?
  Der er mange forskjellige årsaker til, at tanken din smaker brent, men de hyppigste er:
  1. E-juice: Væskens tykkelse betyr noe hvis du opplever en brent smak. Noen brennere er ikke laget for en veldig tykk væske, så dette bør bemerkes. E-juice kommer under de mest kjente blandingsbetingelsene 50VG / 50PG eller 70VG / 30PG. Du må være klar over om hullene i brenneren er små eller store. For små hull anbefaler vi å bruke 50VG / 50PG væske - og for store hull anbefaler vi 70VG / 30PG væske. Hvis du har sikret deg alt fra miniguiden og tar et lite skånsomt sug der det ved første sug smaker godt men begynner å smake brent, kan e-saften være for tykk. Vi vil også gjøre deg oppmerksom på at noen væsker, spesielt veldig mørke og søte, også kan få en brent smak.
  2. Watt: Du kan skru opp og ned effekt kraften til din e-sigarett - bedre kjent som minimum og maksimum for hvordan du innstiller e-sigaretten. Du vil oppdage at den vil smake brent hvis den ikke er mellom maksimum og minimum watt. Vær derfor oppmerksom på watt-innstillingen. Vi anbefaler at når du starter med den nye coilen/brenneren, damper du minst det anbefalte wattområdet - og så kan du skru det opp mer og mer. Du må være tålmodig og gi det litt tid til å komme i gang slik at du kan få den beste dampopplevelsen og finne ut hvilket wattområde som er din beste smak.
  3. MTL eller DL: Du må ta hensyn til hvordan du suger på e-sigaretten din - da dette kan påvirke om spolen din smaker brent eller ikke. Du kan dampe munn-til-lunge eller direkte-til-lunge. Her bør du være klar over at coilen/brennene er bygget for enten MTL eller DL. MTL har høyere Ohm/motstand, mens DL har lavere Ohm/motstand. Vi må imidlertid minne deg om at jo høyere motstand brenneren din har, desto mer intens sug vil du få. Derfor vil spiralen din bli presset for mye i forhold til hva den er bygget for.
 • 3. Hvordan renser jeg tanken min?
  Det er lurt å rengjøre tanken din innimellom. Dette kan gi deg en bedre smak og spolene dine vil vare litt lenger. Når en tank går tom for e-juice, begynner den å brenne vann (spolen), noe som vil gi en brent smak. Derfor bør du rengjøre tanken din regelmessig slik at du ikke kommer ut av dette scenariet.
  3.1 Tips til å rense tanken din
  1. Som det første bør du skille tanken fra hverandre i så mange deler som mulig. Etterfølgende skyller du delene i lunkent vann, og så lar du dem tørke helt igjennom på et håndkle eller kjøkkenrull. Vi anbefaler at du gjør det natten over, hvis du har mulighet til det. 
  2. Du kan legge coilen i bløt, i vodka eller ren alkohol. Bare du unngår rengjøringsmidler, herunder sprit,klorin osv. - da dette er farlig ved inntak. 
  3. Din tank vil så være ren og dermed gi deg en forbedret smak, da det ikke sitter gammel væske tilbake.
  Obs. Du skal være klar over at batteriet aldri må skylles med vann!
 • 4. Hva gjør jeg hvis tanken min er utett?
  De fleste vil oppleve en utett tank på et tidspunkt, og derfor skal du huske på at det ikke er en katastrofe. Derfor vil du få en lille guide, så du forhåpentlig kan forebygge en eventuell lekkasje.
  4.1 Tips til å forebygge en utett tank
  • Du skal være oppmerksom på, når du påfyller tanken med væske, at det er det riktige kammer og at du er forsiktig. Her er det en god idé å vippe tanken 45 grader, når du påfyller den med væske.
  • Tanken er satt sammen av flere deler, og derfor skal du alltid sikre deg, at alle delene er samlet korrekt og er strammet til. Men vær oppmerksom på, at de ikke skal overspennes. 
  • Husk å sjekke O-ringen, som er disse gummiringene som finnes ved alle gjenger, hvor delen av tanken møtes. Du skal ganske enkelt holde øye med om disse er intakte.
  • Du kanprøve en e-juice, som har et høyere VG forhold, som har en tykkere væske, dog er denne best å bruke sammen med en av de beste sub-tanke.
  • Prøv også å suge roligere enn du pleier, da harde sug kan forårsake oversvømmelse i tanken - og ennå mer enn forstøveren kan nå å fordampe.
 • 5. Hva er forskjellen på top fill og bottom fill?
  Ved toppfylling, skrur man av toppen av hetten, slik at du kan fylle væske på siden, mellom spolen og tanken. Dette er en fordel da det er enkelt å fylle tanken og man ikke bør snu alt opp ned. Snu tanken over hodet på bunnen, og skru den deretter til bunnen, og fyll deretter væsken nedover kanten av den. Fordelen med dette er at det er minimal sjanse for lekkasje, og du unngår som oftest å få spolen overflyt under fylling. Du finner vårt utvalg av tanks her.
 • 6. .Hvilken coil trenger jeg til min e-sigarett?
  Hvilken coil du skal bruke avhenger av hvilken tank du bruker. Hver tank er kompatibel med en eller flere spoler, så det er viktig å være klar over nøyaktig hvilken type spole du kan bruke til tanken din. Inne i hver e-sigarett og tank skal du kunne se hvilken spole som passer til den spesifikke modellen. Hvis du er i tvil, kan du kontakte vår kundeservice som vil prøve å svare på spørsmålene dine.
 • 7. Hva betyer ohm?
  her.Ohm beskriver motstanden du vil føle når du suger inn på e-sigaretten din. Hvis man har en motstand på mindre enn 0,5 ohm, kalles dette Subhom eller DTL. DTL står for direkte-til-lunge fordi dampen suges direkte inn i lungene, på grunn av den lave ohm-motstanden. Hvis du velger en spole med en motstand på over 0,5 ohm, blir dette referert til som MTL, munn-til-lunge. Her vil du først suge dampen inn i munnen og deretter i lungene. Du kan lese mer om ohm her.
 • 8. Hvor ofte skal en coil utskiftes?
  Din coil/brænder vil slite ut over tid og bør derfor byttes ut når smaken på e-sigaretten din brenner. Det er et tegn på at veggen i spolen din er brent og at det trengs en ny spole. Hvor ofte en spole må skiftes ut avhenger i stor grad av hvor og hvor mye du bruker den. Under normal bruk varer en spole vanligvis 1-3 uker. Du kan lese mer om hvordan du kan forlenge levetiden til brenneren din her.
 • 9. Hvilken tank passer til mit batteri?
  Hvilken tank som passer til et batteri avhenger av mange ting. Først og fremst hvilken gjenge batteriet har. Det er viktig at du velger den samme tråden som batteriet, stort sett alle har enten en eGo eller en 510 gjenge. I tillegg er det noen praktiske spesifikasjoner som dimensjonene til tanken og batteriet som skal passe. Hvis du er usikker på hvilken tank du skal bruke, så ta gjerne kontakt med oss ​​på info@elesig.no.
 • 10. Hvad betyr eGo og 510 gjenge?
  eGo og 510 beskriver hvilken gjenge det er på hhv.batteri og tank. Gjenge er en av de faktorene som avgjør hvilken tank og batteri som passer sammen. Et 510 gevind kan ikke brukes sammen med en eGo gjenge og omvendt, det er derfor viktig at man er oppmerksom på hvilket gjenge man trenger.

Spørgsmål til batterier

 • 1. Hva betyr mAh?
  Milliampere per hour, oftest kallet mAh, beskriver strømkapasiteten på et batteri.Det er altså et uttrykk for hvor lenge et batteri kan holde mellom oppladninger. Hvor mange mAh man skal velge avhenger av hvor mye man damper og hvor ofte man er villig til å opplade batteriet sitt.
 • 2. Hvor ofte skal jeg lade opp batteriet mitt?
  Det er flere faktorer som har innflytelse på hvor lenge et batteri holder, derfor kan det være vanskelig å gi et konkret estimat. Faktorer som har betydning er bl.a.
  • Hvordan og hvor ofte du bruker batteriet
  • Hvordan du lader opp og oppbevarer batteriet ditt
  • Størrelsen (mAh) og styrken (Volt) av ditt batteri
  • Hvilken Volt-styrke du bruker (Kun for VV batterier)
  • Væskebeholderen du anvender sammen med batteriet
  Eksempelvis, vil et batteri ofte ha lengere levetid hvis man tar kortere sug, enn hvis man tar veldig lange sug. Vi har lagd noen overordnede estimater for den batteritid man kan forvente med varierende strømkapasitet:
  • 650 mah gir ca. ½ dags forbruk
  • 1100 mah gir ca. 1 dags forbruk
  • 1300 mah gir ca. 1 til 1 ½  dags forbruk
  • 1650 mah gir ca. 1 til 2 dagers forbruk 
  • 2200 mah gir ca. 2 dagers forbruk
 • 3. Hvordan lader jeg opp batteriet mitt?
  emperaturkontroll er viktig da du får en forbedret smak av e-juicen. Med TC-Mod får du det beste ut avdampingen, og dermed har du strømlinjeformet dampopplevelsen din med denne MOD.
  4.1 Volt (V) og Watt (W)
  Volt er måleenheten for den elektriske spenningen, og det er denne spenningen som trenger inn i spolen din. Dampen blir mer og mer intens jo flere volt du legger til. I tilfeller der batteriet ikke har valget mellom V eller W, vil batteriet ved full lading være 4,2 V. Imidlertid har de fleste spoler 3,7 V-4,2 V, og det er her de fungerer best . Hvis du skrur batteriet til det laveste nivået, vil du oppdage at coilen er oversvømmet. Watt er måleenheten for kraft, og den fungerer best med den vanligste tråden (Kanthal). Watt er den valgte strømmen du vil at batteriet skal ha og direkte til atomizeren. Jo lavere ohm du har, jo mer kraft tar det for å oppnå samme V. Du finner modsene våre her.
 • 4. Hvilken innstilling skal jeg velge på min MOD?
  Temperaturkontroll er viktig da du får en forbedret smak av e-juicen. Med TC-Mod får du det beste ut avdampingen, og dermed har du strømlinjeformet dampopplevelsen din med denne MOD.
  4.1 Volt (V) og Watt (W)
  Volt er måleenheten for den elektriske spenningen, og det er denne spenningen som trenger inn i spolen din. Dampen blir mer og mer intens jo flere volt du legger til. I tilfeller der batteriet ikke har valget mellom V eller W, vil batteriet ved full lading være 4,2 V. Imidlertid har de fleste spoler 3,7 V-4,2 V, og det er her de fungerer best . Hvis du skrur batteriet til det laveste nivået, vil du oppdage at coilen er oversvømmet. Watt er måleenheten for kraft, og den fungerer best med den vanligste tråden (Kanthal). Watt er den valgte strømmen du vil at batteriet skal ha og direkte til atomizeren. Jo lavere ohm du har, jo mer kraft tar det for å oppnå samme V. Du finner modsene våre her.
 • 5. Avskaffelse av batterier (ikke i søppelbøtta)
  Husk at batterier ikke må kastes direkte i søpla. Det er stoffer som er skadelige for helse og miljø. Sørg derfor for å håndtere dem ordentlig og kast de gamle batteriene til etablerte innsamlingsordninger. Du er dermed sikret at batteriene blir resirkulert i samsvar med lovgivningen og dermed ikke skader miljøet unødig.

Kundeservice

 • Åpningstider for kundeservice og livechat
  Kundeservice: +47 38 36 33 43
  Mandag-torsdag: 08:30-17:00
  Fredag: 9:00-15:00
  I tilfeller hvor du ringer utenfor åpningstiden vil vi ringe deg opp igjen raskest mulig i den nestkommende hverdag. Ellers er du alltid velkommen til å sende en mail på: Support@eleksig.no.
 • Hvordan avmelder jeg meg nyhetsbrev og SMS?
  Du kan til enhver tid avmelde deg vårt nyhetsbrev ved å klikke på linket nederst i mailen. Når du mottar en SMS fra oss, vil det samtidig finnes informasjon i denne om hvordan du avmelder deg. Alternativt er du alltid velkommen til å kontakte oss på Support@eleksig.no, så vil vi være behjelpelige med å fjerne deg fra listen.

Rabattkoder og salg

 • Rabatter og tilbudsvarer
  Hos Elekcig.dk vil det være rabattkoder inne i mellom. Det vil være rabattkoder som kan ha spesielle betingelser for å bruke den, men dette vil bli utdypet. Spesialtilbud og salg av varer gjelder fra det ble offentliggjort, og det kan derfor ikke tilbakebetales under rabatten på bestillinger som er gitt før rabattkoden er gyldig. Vi må også påpeke at det kan oppstå feil - og her vil det være opp til Kunden og Elescig.no å se om dette skal være en feil. F.eks. Hvis et produkt koster 0 kr.

Regler og politikk

 • Handelsbetingelser
 • GDPR/Persondataloven
  For å sikre kundene våre at de har en trygg handleopplevelse hos Elekcig, får kundene informasjon om hvilke data vi samler inn, hva vi bruker disse til og hvordan vi behandler dem. Ved å akseptere Elekcigs kjøpsbetingelser, godtar du også vår personvernpolicy og informasjonskapsler.
  Vi samler:
  • Personvern
  • Hvilke personopplysninger blir samlet inn?Til hvilket formål brukes dine personopplysninger?
  • Hvordan håndterer vi dine personopplysninger?
  • Cookies
  • Informasjonskapsler og tilknyttede selskaper
Logg inn
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Prenumerera

Ved å melde deg på aksepterer du å motta eksklusive tilbud, trender og personlige anbefalinger på e-post og sms - samt vår Privatlivspolitikk.
** Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.