Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Fjerning av 350-kronersgrensen

Stortinget i Norge har vedtatt at 350-kronersgrensen, skal fjernes fra og med 1. januar 2020. Dette gjøres i to trinn fra 1. januar 2020, samt 1. april 2020. Vi har nedenfor samlet  relevant informasjon, sånn at du som kunde hos Elekcig, enkelt og greit kan få oversikt over, hva som vil gjelde for dine fremtidige bestillinger hos oss.

 

Rettstilstanden fra 1. april 2020

Stortinget har vedtatt at alle varer som pr. 1. april 2020 kjøpes fra utlandet er avgiftspliktige, uavhengig av om varen har lav verdi eller ikke. Det er dermed ikke lenger avgiftsfritt å handle «billige» varer fra utlandet som blir solgt på nettet. Dette gjelder for alle utenlandske webshops samt på alle typer av produkter, og dermed ikke kun for E-sigaretter.

 

Vi krever inn merverdiavgift (moms) på vegne av staten

Som konsekvens av den nye lov, har vi registrert oss hos Skatteetaten i merverdiavgiftsregisteret. Derfor må vi nå kreve inn 25% merverdiavgift (moms) på vegne av staten. Du vil altså fremover se varens pris inkl. merverdiavgiften, akkurat som om du handler fra en norsk nettbutikk. Dette vil også kunne føre til at pakken din passerer raskere og billigere over grensen fordi transportselskapet ikke trenger å belaste deg med toll eller avgifter. Samtidig er det ikke lenger nødvendig å begrense din ordrestørrelse til 350 NOK. Når du mottar din ordre fra oss er både moms og toll betalt.

 

 

Mer informasjon vedr. 350-kronersgrensen

 

https://www.skatteetaten.no/person/avgifter/kjop-fra-utlandet/

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/na-fjernes-350-kronersgrensen-ved-handel-fra-utlandet/id2682933/

 

Mer informasjon vedr. Privatimport av e-sigaretter.

 

https://legemiddelverket.no/import-og-salg/import-og-grossistvirksomhet/import-og-medbringing-av-elektroniske-sigaretter-e-sigaretter