Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Kom godt i gang

Jeg har akkurat mottatt startpakken. Hvordan fungerer det?

Når du mottar startsettet, har de vanligvis allerede strøm på batteriene. Vi selger mange forskjellige startpakker, men felles for dem alle er at e-væske må fylles på før bruk. Avhengig av hvilken væskebeholder startpakken inneholder, påfyller man e-væsken ved å skru av bunnen eller toppen. Se muligens Produktvideoen til produktet ditt, for en nøyaktig guide.

Når du har tilsatt væske, holder du væskebeholderen opp ned i 15 sekunder slik at hele veken blir full av E-væske. La den stå i 15-20 minutter før du damper. Etter det er du klar til å dampe.

Klikk 5 ganger for å aktivere batteriet. Hold deretter knappen nede og sug.

Å gå fra sigaretter til e-sigaretter krever langsom tilvending, og kan være en utfordring for noen. I motsetning til vanlige sigaretter, der du vanligvis må suge gjennom for å få mest mulig ut av dem, må elektroniske sigaretter suge sakte og kontrollert. Hold knappen nede i noen sekunder før du suger. På den måten får du best damp og smak. Knappen må holdes nede under hele suget.

Batteriet mitt virker ikke, hva gjør jeg? 

Når du mottar batteriene kan de være låst fra fabrikken. For å skru dem på, trykker du på LED-knappen 5 ganger raskt etter hverandre. Når du har gjort det, vil knappen lyse blått tre ganger, og batterierne er deretter aktiveret og klar til bruk.

Første gang du lader batteriet, anbefales det at det lades i 8 timer. På den måten kan du forlenge batteriets holdbarhet i fremtiden. Vær oppmerksom på at væske ikke skal komme ned på batteriet, da det kan kortslutte det.

Jeg får væske i munnen når jeg suger på meg e-sigaretten, hva gjør jeg galt? Du skal ikke få e-væske i munnen. Hvis dette skjer, så unngå å svelge væsken, og skyll munnen din. Hvis du opplever væske i munnen når du røyker på e-sigaretten din, kan det skyldes at tanken din er overfylt og / eller at du suger for hardt inn i e-sigaretten din. Vi anbefaler at du prøver med mindre e-væske i tanken din for å se om dette løser problemet.

E-sigaretten smaker brent, hvorfor?

Hvis e-sigaretten din smaker brent, er det fordi det er noe galt. Husk at væskebeholderen er et forbruksprodukt, og at hele tanken eller deler av tanken må skiftes ut med jevne mellomrom. For de fleste væskebeholdere har vi en tilsvarende coil / veke som kan byttes ut.

Du kan også risikere at din E-sigarett smaker brent hvis det ikke er nok væske i beholderen din, og du har derfor utslettet veken. I slike tilfeller må dette erstattes.

Kan jeg rengjøre væskebeholderen min, og hvordan gjør jeg det?

Ja, det er mulig å rengjøre væskebeholderen. Generelt anbefaler vi å gjøre dette for å forlenge levetiden til containerne.

  1. Tøm væskebeholderen helt.
  2. Skyll væskebeholderen grundig, med varmt vann fra kranen.
  3. Rist og pust grundig, og la den tørke.
  4. Koble deretter e-sigaretten uten væske og hold knappen inne i ca. 20 sekunder.

Er det passende at jeg etter noen dager kan føle en forskjell?

Når du bytter ut vanlige sigaretter, er det et stort antall giftstoffer og karbonmonoksid som du er spart for. Dette betyr at du i løpet av få dager vil kunne merke en markant forskjell i pust / pust, kondisjon og utholdenhet. Gener som "tobakkshoste" osv. Enten forsvinner helt eller blir sterkt redusert.