Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Liqua | American Blend | 50 VG | Tobakk

kr 45,00
På lager
Subtotal
Rask levering
Gratis frakt over 599
30 dagers full returrett

Denne amerikanske blandingen er en av de mer klassiske E-juicene. Smaken er inspirert av Classic Virginia Tobacco, som kjennetegner den originale og klassiske smaken av E-juicen. Den har blant annet fine nyanser av honning, noe som skaper en full og søt American Blend-smak.

Les mer
Les full beskrivelse
Tobakk
Liqua
50/50

Ingredienser

  • American Tobacco
  • Virginia Tobacco
Artikkelnummer: DK1001742
  •  

Beskrivelse

Denne amerikanske blandingen er en av de mer klassiske E-juicene. Smaken er inspirert av Classic Virginia Tobacco, som kjennetegner den originale og klassiske smaken av E-juicen. Den har blant annet fine nyanser av honning, noe som skaper en full og søt American Blend-smak. E-juicen har en autentisk smak av virginia tobakk, også kalt "klarbladet tobakk". Denne tobakksplanten er blant de første og mest populære typene på grunn av sin intense, men balanserte og behagelige smak og aroma. Den søte smaken kommer spesielt i form av iskremen fra honning.

Det er den klassiske tobakkssmaken som har vært inspirasjonen for denne E-juicen fra Liqua. Tobakksplanten er blant favorittene for både røykere og dampere, og derfor er denne smaken også blant de mest populære over hele verden. Denne E-juicen er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser og med forskjellige nivåer av nikotin, slik at du enkelt kan finne den som best passer dine behov. Alle væskene deres har en godkjent skrulokk, og alle har EAN-nummer og sikkerhetskoder, så du er garantert et originalt produkt av høy kvalitet. Liqua American Blend inneholder 50% PG (propylenglykol) og 50% VG (vegetabilsk glyserin). E-juicer burde lagres utilgjengelig for barn.

Bilde
50%
50%
10ml/10ml
50%
50%
10ml
10ml