Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Liqua | Mentol | 50 VG | Mentol

kr 45,00
På lager
Subtotal
Rask levering
Gratis frakt over 599
30 dagers full returrett

Menthol er en smak som du sjelden blir lei av: Og denne Mentol E-juicen fra Liqua er et godt tilbud for en slik smak. Menthol har en intens og forfriskende smak som gir deg et pust av frisk luft. Ettersmaken er frisk og kjølig, og aromaen vil umiddelbart stimulere sansene dine.

Les mer
Les full beskrivelse
Mentol
Liqua
50/50

Ingredienser

  • Mentol
  • Forfriskende
Artikkelnummer: DK1001746
  •  

Beskrivelse

Mentol er en smak som du sjelden blir lei av: Og denne Mentol E-juicen fra Liqua er et godt tilbud for en slik smak. Mentol har en intens og forfriskende smak som gir deg et pust av frisk luft. Ettersmaken er frisk og kjølig, og aromaen vil umiddelbart stimulere sansene dine. Denne e-juicen fra Liqua blir ofte sammenlignet med smaken "Mint" fra samme merke. Men mentol har en mindre søt smak, mens de begge har en frisk aroma. Mentol fra Liqua har en "isete" aroma, som har en livlig effekt. Smaken er klar og skarp, og denne E-juicen er en klassiker som du sjelden blir lei av.

Liqua e-juicer er spesielt bra for nybegynnere eller tidligere røyker, og har en base med en sammensetning på 50% VG og 50% PG. Dette blandingsforholdet betyr at du vil oppleve samme "halskrads" som du får ved å røyke vanlige sigaretter. Liqua Menthol er tilgjengelig i forskjellige størrelser og med forskjellige nivåer av nikotin. Alle e-juicer må oppbevares utilgjengelig for barn. E-juicer bør helst lagres på et mørkt sted der de ikke blir utsatt for overdreven varme. For eksempel kan en god idé være i et lukket skap.

Bilde
50%
50%
10ml/10ml
50%
50%
10ml
10ml