Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Liqua | Peach | 50 VG | Frukt

kr 45,00
På lager
Subtotal
Rask levering
Gratis frakt over 599
30 dagers full returrett

Liqua Peach er det åpenbare valget for deg, som faller for de søte og fruktige E-juicene. Fersken har en friskhet og fylde som minner om en ekte ferskensmak. Peach er en av Liqua's nyere smaker, og den faller i samme fruktige, søte og friske kategori som Berry Mix, Strawberry, Apple, Watermelon and Shisha Mix.

Les mer
Les full beskrivelse
Frukt
Liqua
50/50

Ingredienser

  • Fersken
Artikkelnummer: DK1001752
  •  

Beskrivelse

Liqua Peach er det åpenbare valget for deg, som faller for de søte og fruktige E-juicene. Fersken har en friskhet og fylde som minner om en ekte ferskensmak. Peach er en av Liqua's nyere smaker, og den faller i samme fruktige, søte og friske kategori som Berry Mix, Strawberry, Apple, Watermelon and Shisha Mix. Aromaen er frisk, fruktig, fyldig og saftig med en spesiell varme som fører deg til en varm sommerdag - en følelse du kan gjenskape hver gang du damper.

Den har et blandingsforhold på 50% PG (Propylene Glycol) og 50% VG (Vegetable Glycerin), noe som gjør E-juicen spesielt godt egnet for vapor av høyere ohm, som oftest er karakterisert for å starte E-sigaretter. Dette forholdet sikrer også den kjente "halskradsen" som noen eks-røykere savner. Peach er fra merket Liqua, som er kjent for å lage høykvalitetsprodukter, til en pris der alle kan være med. Derfor er Liqua E-væsker også et godt tilbud for nybegynnere. Liqua Peach er tilgjengelig med flere forskjellige nikotininnhold, slik at du kan velge den blandingen som passer deg best. Du kan velge mellom 0, 6 og 12 mg.

Bilde
50%
50%
10ml/10ml
50%
50%
10ml
10ml