Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Liqua | Strawberry | 50 VG | Frukt

kr 45,00
På lager
Subtotal
Rask levering
Gratis frakt over 599
30 dagers full returrett

Har du en søt tann? Da kan denne E-juicen være akkurat tingen for deg. Den har en veldig karakteristisk og naturlig smak av friske jordbær. Smaken er autentisk, og den milde og søte aromaen holder seg rundt deg som en søt duft av sommer og friske jordbær.

Les mer
Les full beskrivelse
Frukt
Liqua
50/50

Ingredienser

  • Jordbær
Artikkelnummer: DK1001749
  •  

Beskrivelse

Har du en søt tann? Da kan denne E-juicen være akkurat tingen for deg. Den har en veldig karakteristisk og naturlig smak av friske jordbær. Smaken er autentisk, og den milde og søte aromaen holder seg rundt deg som en søt duft av sommer og friske jordbær. Jordbær er alltid et populært valg når det kommer til E-juicer, og det er derfor det er en av de mest solgte smakene. Denne er også en av Liqua's bestselgende varianter. Den søte smaken som kjennetegner jordbær gjør det veldig bra som E-juice. Hvis du har du lyst på de søte og fruktige aromaene, er Liqua Strawberry et flott tilbud som ditt neste kjøp.

Liqua Strawberry har en godkjent og barnesikker skrukork, men E-juicer burde uansett holdes utenfor rekkevidde for barn til enhver tid. Det er lurt å oppbevare E-juicene på et mørkt sted som ikke blir for varmt. For eksempel i et skap som er utenfor rekkevidde for barn. Liqua Strawberry er tilgjengelig med 0, 6 eller 12 mg nikotin. Blandingen har et forhold på 50% PG (Propylene Glycol) og 50% VG (Vegetable Glycerin), som gir den velkjente “halskrads” (som oppleves med vanlige sigaretter). Derfor er væsken også spesielt bra for de som akkurat har sluttet å røyke, eller for de om har røyket tidligere. Forholdet mellom PG og VG i denne E-juicen fra Liqua er best egnet for røyking med høyere ohm.

Bilde
50%
50%
10ml/10ml
50%
50%
10ml
10ml