Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Liqua | Traditional Tobacco | 50 VG | Tobakk

kr 45,00
På lager
Subtotal
Rask levering
Gratis frakt over 599
30 dagers full returrett

Har du gått fra å være røykrer til e-sigaretter? Da savner du sikkert smaken av tobakk fra en klassisk sigarett. Nå har du muligheten for å få den i E-sigaretten. Liqua har laget denne væsken med smaken av tradisjonell tobakk, som du får fra en ekte sigarett.

Les mer
Les full beskrivelse
Tobakk
Liqua
50/50

Ingredienser

  • Tobakk
  • Sigarett
Artikkelnummer: DK1001754
  •  

Beskrivelse

Hvis du har gått fra sigaretter til e-sigaretter, savner du sannsynligvis smaken av tobakk fra en virkelig klassisk sigarett. Nå har du muligheten til å få den smaken til din E-sigarett. Smaken er helt ren og søt og gir deg minner fra tiden med ekte tobakk. Derfor er denne smaken også ekstremt populær, blant de som ønsker å gjenskape følelsen av tobakksigaretten. Tobakksmaken har et snev av tre, noe som gir den en virkelig smak av å røyke en sigarett. Siden væsken gir en tradisjonell smak, passer den også i alle sammenhenger akkurat som en vanlig sigarett. Det kan brukes om sommeren, vinteren og i alle anledninger. Derfor har væsken stor allsidighet.

Liqua er kjent for å lage gode væsker, og her tilbyr de smaken og minnene fra sigaretten i form av en E-juice. Blandingsforholdet er 50% PG (Propylene Glycol) og 50% VG (Vegetable Glycerin). Det er grunnen til at e-juicen passer bra for steamers som akkurat har lagt sigarettene på hylla. Husk å holde E-juicene utilgjengelig for barn og eventuelt innelukket i et skap for å bevare væskens funksjon i lengre tid.

Bilde
50%
50%
10ml/10ml
50%
50%
10ml
10ml