Mods - Elektroniska och mekaniska mods

E-sigaretter fortsetter med å stige i popularitet, så flere og flere røykere velger å kvitte seg med de alminnelige sigaretter til fordel for de smarte og moderne E-sigaretter. E-sigaretter kan man ofte se i røykeområderne på arbeidsplasser, på utdannelsesinstitusjoner, i bylivet og så videre. Det kan bli en smule ensformet å se alle de E-sigarettene, som ligner på hverandre. Ofte har E-sigaretten samme form som en alminnelig sigarett. Dette har man gjort opp med ved lanseringen av disse boksmods.

Filtrering: Vis filter Skjul filter
Filteringsmuligheter:
Varemerker
Eleaf Vaporesso
Se resultat
Totalt 3 artiklar
Vaporesso | Gen 220 w TC | mod
Se den prisvindende Vaporesso Gen 220 W Mod, som er rigtig lækker og i en stær...
599kr
1+
599kr/stk.
Eleaf | iStick Amnis 2 MOD | 1100 mAh
Eleaf istick Amnis 2 är en MTL (mun-till-lunga) e-cigg för dig som vill ha ett...
249kr
1+
249kr/stk.
Totalt 1-3 av 3 artiklar

E-sigarett batteri - Vi har et kjempe utvalg av batterier

Din elektroniske sigarett drives av et oppladbart batteri. Desverre holder disse batteriene ikke for evig, og du vil derfor på et tidspunkt være nødt til å bytte det. Selv om våres startpakker oftest leveres med 2 stk batterier, så er det alltid godt å ha et ekstra.

 

Billige batterier til din E- sigarett

Hos Eleksig.no strever vi alltid efter å være de billigste på markedet. Og det er vi i nesten alle tilfeller innenfor både E-isgaretter, E- juice, Væskebeholdere, Batterier og Tilbehør. Faktisk kan du hos oss kjøpe et helt nytt og funksjonelt eGo batteri til bare 79 DKK. Vi har de populære eGo batterier i 4 forskjellige mAh (650, 1100, 1300 og 2200 mAh).

 

Hva betyr mAh i mitt E-sigarett batteri?

Når du ser på batterier hos os, så støtter du helt sikkert på begrebet mAh. mAh står for milliampere-hour, og forteller deg kapasiteten av batteriet - altså hvor mye strøm batteriet kan indeholde og derfor hvor lenge det kan brukes før det må lades opp igjen. At et batteri er av høyere mAh, betyr altså ikke hvor mye damp din E-sigarett produserer, det har ingenting å gjøre med strømmen som den produserer. Er du interesseret i at ditt batteri skal være kraftigere og produsere mer strøm, så kan du se etter Volt-styrken. Du kan bli klokere på Volt-styrken til dit batteri, ved å lese denne guide: Hva betyr Ohm og Volt?

 

Et eksempel på hva mAh betyr for din E-sigarett, kan være at et 1300 mAh batteri kan holde strøm i dobbelt så lang tid som et 650 mAh batteri. Mange foretrekker mAh styrker over 1100 mAh, da en opplading av batteriet ikke være nødvendig særlig ofte.

 

eGo batteri, EVOD batteri og mange flere

Vi har mange forskjellige batterier, og det kan være forvirrende i første omgang. Men du trenger ikke å bli oppgitt av den grunn! Nesten alle av våres produkter passer sammen. Er du i tvil om hvilke væskebeholdere som passer med hvilke batterier, så kan du endelig kontakte oss via online-chatten nederst i høyre hjørne av skjermen.

 

E-sigarett batterier i alle farger

Vi har alle våres batterier i flere farger - alt fra rosa til rød til gul. Vi har også batterier i ulike mønstre, som du ser ved eGo-K og eGo-Q batterierne. Derfor er du sikker på at du med produkter fra Eleksig.no, kan sette sammen akkurat den E-sigaretten du ønsker i kule farger.

 

Mods - Elektroniske og mekaniske mods

Her finner du våres store utvalg af MODS, og vi sørger naturligvis for alltid å holde deg oppdateret med de nyeste og mest unikke MODS, både av elektroniske, mekaniske og boks. Våres sortiment er nøye utvalgt, og derfor finner du kun de beste og mest kvalitetsbevisste produkter under denne kategorien. Vi er sikre på at du vil bli inspirert og vil synes veldig godt om våres utvalgte produkter valg.

 

Forskjellen på de ulike mods

Det finnes tre forskjellige typer av MODS, og de er alle karakteristiske på hver sin måte. Derfor vil vi kort beskrive de tre ulike typene, for å gi deg et godt overblik.

 

Elektroniske MODS er den første typen. Den er også kjent som en variabel MOD, og den er karakteriseret ved å ha et innenbygget elektronisk komponent i seg, som gir deg mulighet å styre elektronisk hvilken type damp du ønsker. Du kan derfor endre på både volten og watten på din E-sigarett, og dermed få den type du finner mest behagelig. Sikkerheten er også helt i topp med de elektroniske MODS, da den autmatisk slår av hvis det skulle oppstå en kortslutning.

 

Den mekaniske MOD er en andre typen MOD, og denne er mer enkel og lettvindt å bruke. Det er ingen elektronisk enhet i, og derfor kan du lett og kjapt gå i gang med å benytte deg av den. Derfor er disse også særdeles velegnet til nybegynnere. Her skal du bare være oppmerksom på, at den ikke selv avbryter ved en evt. kortslutning, og derfor er det en veldig liten risiko for brann, hvis du ikke slår den av – den skal ligge i mange timer, før dette sker.

 

Den siste typen af MOD er boks MOD’en. Boks MOD’en skiller seg fra de to andre typer ved at den ikke er rund i skaftet, men derimot formet som en kasse – en boks. De fleste boks MODS har også innebygget elektroniske enheter i seg, og du kan derfor justere på egenskapene på samme måte, som med de elektroniske MODS.

Logg inn
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Prenumerera

Ved å melde deg på aksepterer du å motta eksklusive tilbud, trender og personlige anbefalinger på e-post og sms - samt vår Privatlivspolitikk.
** Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.