Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Nyheter

I denne kategorien finner du våres store utvalg av nyheter. Hos Eleksig.no sørger vi for alltid å holde oss oppdateret på hva markedet kommer med av nye produkter innenfor E-sigarett bransjen, og her vil alle våres nye produkter være samlet under én kategori. Så kan du bli inspirert av de mange nye produkter som vi løpende får inn i våres sortiment.

Velg filter:Filtreringsmuligheter:
Merkenavn
 1. Aspire8 Varer
 2. Chemnovatic1 produkt
 3. Dinner Lady4 Varer
 4. Eleaf6 Varer
 5. Halo29 Varer
 6. Hangsen4 Varer
 7. I VG1 produkt
 8. JoyeTech2 Varer
 9. Norrland9 Varer
 10. SMOK2 Varer
 11. Vaporesso16 Varer
 12. VONT1 produkt
 13. VooPoo1 produkt
Mindre
Andre kategorier
Side

Total 84 produkter

Total 84 produkter
 1. JoyeTech | eGo AIO | Jubileumsmodell
  kr 199,00
 2. Aspire | PockeX Pocket AIO
  kr 239,00
 3. Joyetech | EGO AIO ECO | KIT
  kr 289,00
 4. Vaporesso | PodStick | kit
  kr 429,00
 5. Aspire | Zelos 2.0 | Kit
  kr 639,00
Side

Total 84 produkter

Total 84 produkter

Nye produkter - samme høye kvalitet

Hos Eleksig.no setter vi kvalitet utrolig høyt, og derfor velger vi også våre produkter nøye, slik at de lever opp til første krav om en utrolig høy kvalitet. Det gir en viss trygghet, at du kan vite helt sikkert at våres sortiment kun består av produkter av den høyeste kvaliteten; skulle du derfor ha et favorittprodukt, hvor det måtte komme en nyhet – et nyt og forbedret produkt – så kan du vite helt sikkert at produktet er av samme høye kvalitet og at det ikke vil skuffe deg. Uansett om du er helt ny E-sigarett røyker eller en av de mer erfarne, så vil nye produkter alltid vekke stor interesse, og nettopp derfor sørger vi for alltid til å holde denne kategorien oppdatert, slik at du lett og kjapt kan danne deg et overblikk over alle de mange spennende og nye produktene.

Bredt sortiment

Vi har hos Eleksig.no et stort utvalg av mange forskjellige produkter innenfor E-sigarett bransjen, og dette avspeiler seg også av denne kategorien. Her finner du nyheter innenfor alle produktene, alt fra E- juicer, E-sigaretter, væskebeholdere og batterier til coils, forskellige mods og diverse annet tilbehør. Vi sørger for at du kan få alle dine behov oppfylt, og derfor er våres sortiment alltid stort og varieret. Dette er for å kunne tilfredsstille deg som kunde på best mulig måte, ved å gi deg et nøye utvalgt, men samtidig utrolig innbydende sortiment.