PR. 15/04-21 har vi utfordringer med import av e-sigaretter og e-væsker som inneholder nikotin til Norge
Det er derfor ikke mulig å legge inn en bestilling

Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Om Eleksig

Vi tilbyr et spredt spekter av merker i kategorien E-sigaretter. Her finner du E-sigaretter fra de større produsentene som Eleaf, Joyetech og Vaporesso. Vi har også et av Skandinavias største utvalg av E-juice.

Vår visjon
Å bli den mest pålitelige og største forhandleren av sunnere alternativer på tobakksmarkedet i Europa.
Våre mål
Å være det selskapet som kan tilby det høyeste nivået av kundekontakt, den beste servicen og det største utvalget av produkter i bransjen.
Vår Historie
Eleksig.no er en nettbutikk som selger E-sigaretter, E-juice og tilbehør i høy kvalitet. Nettbutikken åpnet 12. Desember 2012. For oss er det veldig viktig at våres kunder har lett tilgang til support, derfor strever vi etter online tilgjengelighet etter kundens behov. Vi er klare til å svare på Chatten, som du finner i høyre hjørne. Å handle på Eleksig.no er et kvalitetsmerke i seg selv. Alle våres medarbeidere har et godt kjennskap til de produktene vi selger, og vi behandler alle likt - Uansett om du bare vil ha hjelp til å velge E-juice, væskebeholder eller gjerne vil vite mer om de avanserte E-sigaretter. Eleksig.no er grunnlagt av tidligere røykere, som selv brukte E-sigaretter for å legge sigaretterne på hylla. Derfor har vi ingen tvil om at e-sigaretter har en positiv påvirkning på kroppen, sammenlignet med de vanlige sigarettene. Hvis du er nysgjerrig og vil finne ut mer om E-sigaretter, kan du lese mer om dem her. Vi på Eleksig.no jobber kontinuerlig med å forbedre produktene våre. Derfor er vi alltid med fra starten av selve produksjonen, så vi kan være sikre på, at du som kunde alltid får den beste kvaliteten. Vi er stolte av å kunne si at vårt utvalg av e-sigaretter er blant de bestselgende i verden. Alle våre produkter er av høyeste kvalitet og er CE-merket.
Stort sortiment gir kundetilfredshet
Vi forhandler en rekke forskjellige merker. Vi tilbyr e-sigaretter fra større produsenter som Eleaf, Kangertech, Joyetech og Innokin. Vi ønsker også å tilby et bredt utvalg, når det kommer til E-juice. Verdens største E-juice produsent, Hangsen, finnes i 20 forskjellige smaksvarianter. Utover det, har vi E-juice fra den tyske Avoria og de amerikanske klassikerne fra HALO. I mellomtiden har vi også utvidet vårt sortiment til å omfatte de populære franske delikatesser fra Liquideo og Xbud. I tillegg til E-juicer har vi også et stort utvalg av Shortfills, Aromaer, Baser og Nikotinbaser. På Eleksig.no finner du et utmerket utvalg av e-sigaretter og tilhørende kategorier. Vi har alltid et bredt utvalg, der du som oftest kan handle alt du trenger på et sted. Vi tilbyr også sterke priser, god levering og en fantastisk samlet opplevelse. Hvis du har forslag eller spørsmål, så må du gjerne ta kontakt med oss!
Profesjonell kundeservice
Hos Eleksig.no prioriterer vi våres kunder høyt, og derfor har de lett tilgang til support. Vi er online det meste av dagen, så du kan kontakte oss via chatten nede til høyre på hjemmesiden. Du kan også sende en mail til [email protected], så vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Hvis spørsmålet ditt handler om en bestemt ordre, ber vi deg vennligst legge ved ordrenummeret. Har du bruk for rask hjelp - kontakt oss! Våres kundeservice er alltid glad for å hjelpe. Vi svarer din skriftlige forespørsel innenfor 24 timer (hverdager).
Customer Review
E-sigaretter til alle brukere

Eleksig har et stort utvalg av E-sigaretter fra hele verden