Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Aromaer

Aromaer til selvblanding av E-væske

Aroma er en konsentreret væske som gir din E-væske smak. Aroma kan altså ikke dampes rent, men inngår, sammen med nikotinbase og VPG base, som en del av den ferdige blandingen. Siden aroma er veldig kraftfullt, krever det små mengder som må tilføres din selvblandede E-juicen for å få den ønskede smaken. Normalt sett vil blandingen bestå af 5%-10% aroma, men noe kraftigere aromaer avviker fra denne blandingsprosenten. Det er derfor viktigt at man undersøker hvilke blandingsforhold som anbefales den spesifikke aromaen. Man kan blande flere forskellige aromaer for å skape sin helt egen smaksvariant. Mange velger å blande deres egen E-væske fordi det ofte er billigere, men også fordi det gir mulighet for helt unike E-væsker.

Velg filter:Filtreringsmuligheter:
Merkenavn
  1. Crafted5 Varer
  2. Decadent Vapours60 Varer
  3. FlavourArt71 Varer
  4. Halo6 Varer
  5. My Juice by Copsa29 Varer
Mindre
Andre kategorier
Side

Total 171 produkter

Total 171 produkter
Side

Total 171 produkter

Total 171 produkter

Fargen på din selvblandet E- juice

Etter du har tilsatt aroma til din blanding, vil du ofte oppleve, at den skifter farge med tiden. Det skyldes bl.a. at noen aromaer kan gjøre væsken mørkere. Det har ingen betydning for kvaliteten av din væske - så det er altså ikke grunn til bekymring.

Modningstid

Når du har blandet væsken og ristet den godt, er det en veldig god ide å la den modne før bruk. Ved en nyblandet væske vil smaken nemlig være veldig svak. Ved å la blandingen stå i 7-14 dager på et mørkt sted, vil du oppleve at væsken har oppnådd en sterkere smak. Når væsken har modnet tilstrekkelig, kan den oppbevares i kjøleskapet for å forlenge holdbarheten.