Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Blandeutstyr

Velkommen til vores kategori ”Selvblander”. Her finner du et variert utvalg av tilbehør til oppfylling av din el-sigarett. Det er en lang rekke med fordeler ved å blande dine E- juicer selv, og derfor har vi sørget for å samle et spennende utvalg av de nødvendige produkter, så du kan blande din egne E- juicer helt på egenhånd. Kanskje har du hørt udtrykket: Gå aldri ned på utstyr – Derfor er det selvfølgelig også viktig at du har det rette utstyret til påfyllingen av E- juice, og derfor burde du ha både sprøyte og nålflaske.
Velg filter:Filtreringsmuligheter:
Merkenavn
  1. Elekcig1 produkt
Mindre
Andre kategorier

Total 5 produkter

Total 5 produkter

Total 5 produkter

Total 5 produkter

 

Veiledning til selvblanding

Noe av det mest sjarmerende med E- sigarettene hos Eleksig.no, er de mange ulike variantene av E- juicer. Der finnes det mange spennende og morsomme E- juicer, og selv om visse smaksvarianter er mer populære enn andre, så er det muligheter for å prøve en lang rekke forskjellige varianter. Her får man også muligheten til å blande sine egne E- juicer.

 

Du skal bruke en base av nikotin samt den smak (aroma), du ønsker. På den måten kan du selv bestemme, hvordan du vil blande forholdet og dermed bestemme konsentrasjonen. Men du kan også lese under hvert enkelt produkt, der vil du finne frem til det anbefalte blandingsforholdet.

 

Etter du har blandet E- juicen, så skal du bruke både sprøyte og flaske. Flaskene kommer i forskellige størrelser med forskellige lokk og er beregnet til bl.a., å måle blandingsforholdene, håndtering, påfylling samt oppbevaring av E- juicen. Det er den beste og mest sikre måten å blande din egen E- juice eller påfylle E- juicen til din væskebeholder. Her anbefales det, at du bruker en ny flaske og sprøyte til hver smak, så du ikke risikerer å blande forskellige smakstyper sammen og dermed ødelegge smaken.

 

Nålflasken gjør oppfyllningen mye lettere</h2

Noe av det morsomme ved å røyke E-cigaretter er, at du kan velge mellem mange forskellige I- juicer og smaksvarianter. Det som er viktig for oss er at du først og fremst selv kan utskifte og påfylle væsker, så du ikke trenger å reise til en butikk for å få hjelp med dette. Det blir både en lang og tidskrevende prosess i lengden. Med en nålflaske gjør du påfyllingen mye lettere. Hell E- juicen ned i nålflasken, derettter tar du en sprøyte og suger væsken opp i kanylen, og fyller på væskebeholderen i E-sigaretten.

Hos Eleksig.no anbefaler vi at du har flere nålflasker stående hjemme. Selv om flasken kan rengøres, så vil de med tiden vise tegn på slitasje, og det vil være en liten avfarging. Derfor er det en god idé at man kun har én flaske til én E- juice og en ny flaske til en annen væske. Bruker du den samme flasken til forskellige E- juicer, så vil det med tiden sitte igjen rester fra tidligere væsker, som kan bli blandet med den, og smaken fra den gamle væsken vil muligens blande seg med den nye væsken; en ergerlig situasjon som lett kan unngås.

Nålflasker til alle behov

 

I våres sortiment av nålflasker finner du flere størrelser, så du selv kan vurdere hvor stor flaske du selv har behov for. Prisene er særlig gode, slik at alle har råd til å kjøpe en nålflaske og skifte ut E- juicene hjemme.

 

Nålflasken skal kun benyttes ved påfyllning av E- juice til din E-sigarett, og det anbefales derfor ikke, at du bruker den som oppbevaring til dine E- juicer. Her er det bedre å bruke en glassflaske bedre egnet til dette formålet. Selv om nålflasken er lukket i toppen, så vil det lille hullet til sprøyten gi anledning til å slippe inn luft i flasken, og det kan påvirke E- juicens smak.

 

Fyll opp din E- sigarett hjemme.

Uansett om du er ny eller erfaren innenfor E-sigaretter, så er det viktig at du forstår betydningen av en god sprøyte ettersom det er et viktig redskap i selvblandingsfasen. Det er viktig at du fyller dine E-sigaretter opp med E-Juice korrekt, og at du har en god og holdbar sprøyte, som er skapt til formålet. Med en av våres sprøyter får du det helt riktig utstyr, til selvblanding og påfylling av dine I-sigaretters smak der hjemme. Dermed er det ikke nødvendig at du reiser forbi en forhandler for at få hjelp til at gøre det. Ved å sette den ned i flasken med den I- juicen og suge væsken opp i sprøyten, kan du lett fylle dine E-sigaretter opp hjemme.

En sprøyte koster ikke noe særlig, og derfor kan du med fordel bestille flere sprøjter på en gang. På den måde har du et lite sortiment der hjemme, så du av hygieniske årsaker ikke blander for mange væsker i den samme sprøyte. Selv om det er lett å rengjøre sprøyten etter bruk, så anbefaler vi, at du har en sprøyte til hver I- juice, du eier. På den måten sikrer du deg den beste smaken hver gang, du fyllerr din E-sigarett.

 

Gør det lett for deg selv

Med denne kategorien har vi hos Eleksig.no forsøkt å gjøre det så lett som mulig å være damper. Hvis du har lang vei til en forhandler, og ikke selv kan utskifte dine E-Juicer, så er det en kjedelig tur, som du med en sprøyte kan spare deg selv for. Du skal naturligvis også være velkommen til å kontakte oss, hvis du har spørsmål til bruk av sprøytene. Vi sitter altid klar til å hjelpe deg.