Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Nikotinbaser til selvblanding av E-væske

 

Her finner du 10 ml shots/baser med nikotin. nikotinbase brukes sammen med aroma og VPG base, hvis du ønsker å blande din egen E-væske. En nikotin base, er en slags filler, som er en væske uten smak eller duft. Det er et rent produkt, hvor du kan tilsette aroma etter din smak. Vi tilbyr to forskjellige slags nikotinbaser, så du kan kjøpe nettopp den basen, som passer best til deg, alt etter hvilket VG/PG forhold og nikotinstyrke du ønsker. Dessuten skal du ikke være nervøs for basens kjemiske innhold. De inneholder propylenglykol og vegetabilsk glycerin, som begge er stoffer, som til daglig brukes i matvareindustrien, hvor de er godkjendt til mennesker.

Velg filter:Filtreringsmuligheter:
Merkenavn
  1. Halo1 produkt
  2. Hangsen3 Varer
  3. Norrland3 Varer
Mindre
Andre kategorier

Total 9 produkter

Total 9 produkter

Total 9 produkter

Total 9 produkter

Hva brukes nikotin base 50/50 10 ml til?

Her kjøper du en nikotinbase, hvor innholdet er likt fordelt av PG og VG. Basen fungerer godt, for den røykeren som ønsker en normal mengde damputvikling og det karateristiske følelsen i halsen, som er velkjent fra alminnelige sigaretter.

Hva brukes nikotin base 70/30 til?

Her er blandingsforholdet annerledes. Det er tilsatt mindre PG i og derfor er der tilsvarende tilsatt mere VG. Dette betyr, at denne nikotinbasen er et godt udgangspunkt, hvis du ønsker deg en E- juice, som kan produsere store mengder av damp. Her ville det være essensielt å velge en kraftig aroma, da det lavere innhold av VG er med på å skru ned smaken.