Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

VPG Base

Her finner du vårt brede utvalg av baser. VPG base er viktig ingrediens hvis du ønsker å blande din egen E-væske. VPG base inneholder en selvblandet E-juice aroma, som er den ingrediensen som gir smaken, samt nikotinbase som tilsettes for å oppnå nikotinstyrke i væsken. Vær opmærksom på at VPG base i seg selv ikke inmeholder nikotin. Husk og les guiden før du bestiller.

Velg filter:Filtreringsmuligheter:
Merkenavn
  1. Chemnovatic1 produkt
  2. Norrland3 Varer
Mindre
Andre kategorier

Total 4 produkter

Total 4 produkter

Total 4 produkter

Total 4 produkter

E-Juice med mange muligheter

 

Basen er en viktig del, når du skal blande selv. Det ligger i navnet, og basen utgjør da også den største del av din E-juice, når den endelig er ferdig. Derfor er det viktigt at basen er fremstilt korrekt, og vi har nøye utvalgt våres sortiment, så du kun kan finne godkjente og sikre produkter, som alle består utelukkende av EU godkjente råstoffer.

 

Basen sikrer deg en behagelig og klar duft, og uanset hvilken aroma du velger å blande med, så vil aromaen skjære igjennom, og fungere helt fantastisk i samspill med basen. Det er derfor mange muligheter, hvis du gjerne vil blande dine egne E- juicer. Basene uten nikotin kan bestilles fra størrelsen 100 ml og opp til 1 liter. Vær oppmerksom på, at disse baser ikke inneholder nikotinstyrke. Ønsker du nikotin i din base skal du bestille Nikotin Base Plus i 10ml størrelsen og blande det sammen med basen. Antallet av Nikotin Base Plus 10ml. flaskene er alt avhengig av hvilken nikotinstyrke du ønsker. Uansett hvilken konsentrasjon du velger, så garanterer vi deg at du vil ende opp med et godt resultat, så lenge du blander en passnede mengde aroma i. Det er viktig at du følger blandingsforholdene mer eller mindre, som står anvist på aromaen. Basen skal utgjøre størstedelen av din E- juice, for å gi den rette smaken og for at den ikke skal bli for sterk.

Lett å bruke

 

Når du kjøper en base, så er den klar til å brukes. Du skal derfor bare blande den sammen med en aroma, og så vil du ha din helt egen E-juice i løpet av kort tid. Basene har en lang holdbarhet, men bør ikke oppbevares i sol, fordi det kan skade kvaliteten. Opbevar den tørt og i stuetemperatur, og så vil den gi deg mange gode E-juices med tiden.