Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Sundbygaard | Tobakk | Tobakk

kr 45,00
På lager
Subtotal
Rask levering
Gratis frakt over 599
30 dagers full returrett

Liker du best de klassiske smakene uten for mye rush? Da er dette et åpenbart valg for deg. Med denne smaken er det ingen frills - den smaker ren og kuttet fra tobakk, slik det også fremstår i navnet.

Les mer
Les full beskrivelse
Tobakk
Sundbygaard

Ingredienser

  • Tobakk
Artikkelnummer: DK1001760

Beskrivelse

Skal du mest inn i de klassiske smakene uten for mye rush? Da er dette et åpenbart valg for deg. Den smaker ren og kuttet fra tobakk, slik det også fremstår i navnet. Her får du en smak som kan nytes hele dagen. E-juicen har en balansert smak av tobakk som verken er for sterk eller tørr, noe som gjør den perfekt for daglig glede. På grunn av den klassiske smaken er dette ikke en E-juice som du blir lei av. De friske, fruktige eller søte smakene kan noen ganger bli for mye, og det er derfor det er lurt å ha en mer klassisk smak som kan variere litt.

Hvis du er tidligere røyker av enten pipe, sigarett eller annen tobakk, vil du også sette pris på den lette, søte duften av pipetobakk som denne E-juicen gir. Smaken passer de aller fleste, og Sundbygaard har klart å lage en veldig allsidig variant. E-juicen kommer i en 10 ml flaske, og du kan velge mellom 0, 6, 12 eller 18 mg nikotin. Væsken har et blandingsforhold på 50% PG (Propylene Glycol) og 50% VG (Vegetable Glycerin), så det kan brukes i alle typer e-sigaretter. E-juicer skal alltid oppbevares forsvarlig, og selv om det følger med et barnesikkert skrukork, skal det oppbevares utilgjengelig for barn og dyr. Videre bevarer væsken best sin kvalitet ved å være på et tørt, mørkt og kjølig sted (for eksempel i et skap).

Bilde