Annet

Under denne kategorien finner du et stort utvalg av mange forskjellige produkter og tilbehør til din E- sigarett. Her er alt fra oppladerstander og batteriholder til sikkerhetsetuier til dine batterier og diverse skruer og covers, så du kan vedlikeholde din E- sigarett på den best mulige måte. Denne kategorien er derfor utrolig god, da du vil kunne finne masse nyttig utstyr til både sikkerhet og vedlikeholdelse.

Totalt 8 artiklar
Elekcig | DripTip | 510 Aluminium
Et smart og lekkert munnstykke til din væskebeholder. Passer til alle med et utskif...
24kr
1+
24kr/stk.
SMOK | TFV8 Big Baby Glass
TFV8 Big Baby glass er sterkt og pålitelig, men som vi alle vet kan det skje ulykke...
44kr
Kjøp!
1+
44kr/stk.
Hangsen | IQ 3S Pod Adapter
Hvorfor begrense seg til ett flytende system når du kan ha to? Ved hjelp av denne h...
29kr
Kjøp!
1+
29kr/stk.
SMOK | TFV8 Baby Beast Glas 3ml
Dette er et glasrør til TFV8 Baby Beast tanken fra SMOK
44kr
Kjøp!
1+
44kr/stk.
Golisi Laddkabel USB-C GL-A03
69.90kr
Kjøp!
1+
69.90kr/stk.
Eleaf | Eleaf iJust 2 | Silikon Airflow Ring
Denne Airflow Control Ring er designet til Ijust 2 atomizere og med dem, kan du justere ...
19kr
1+
19kr/stk.
JoyeTech | eGo AIO Spiral Drip Tip
Ekstra munnstykker til din Joyetech eGo AIO. 
24kr
1+
24kr/stk.
Totalt 1-8 av 8 artiklar

Vedligehold og sikkerhet

 

En E- sigarett er fremstilt av en rekke forskjellige komponenter. Disse krever alle vedlikehold, hvis du vil sikre deg at din E- sigarett skal kunne holde så lang tid som mulig.

Batterier er en ytterst viktig del av din E- sigarett, og derfor har vi også et stort utvalg av diverse tilbehør til disse, sånn som holdere og sikkerhetsetuier. Særlig sikkerhetsetuier er utrolig viktig, og gir deg den optimale sikkerheten når du lader opp batteriene. Skulle du være så uheldig at du lader batteriet feil, så vil det alltid være en risiko for at batteriet vil begynne å brenne. Men sikkerhetscoveret er fremstilt av et sterkt og brannsikkert materiale, og vil derfor forhindre en eventuell brann. Derfor anbefaler vi hos Eleksig.no, at du alltid lader batteriene på en sikker måte. Det vil si at du bruker brannsikre poser og etuier, for å holde sikkerheten i orden. Av annet spennende tilbehør har vi blant annet standere og ohm-/voltmeteret, som begge er både praktiske og gir anledning til moro og god underholdning – særlig for de mer nerdete E-cigaret brukerne.

Logg inn
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Prenumerera

Ved å melde deg på aksepterer du å motta eksklusive tilbud, trender og personlige anbefalinger på e-post og sms - samt vår Privatlivspolitikk.
** Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.