RBA & RDA

Velkommen til våres store kategori med RBA og RDA tilbehør til din E- sigarett. Her har vi hos Eleksig.no samlet alt det nødvendige utstyret, så du kan bygge din egen atomizer. Du vil finne alt fra enkelte RDA Drippers og pincetter til store RBA kits, Subtanks, coilers og Ohm & Volt meter. Vi har gjort mye for at nettopp denne kategorien er full av spennende produkter, og vi har samlet et stort og flott utvalg, så du kan finne nettopp det RBA eller RDA tilbehør, som du trenger for å bygge en ny brenner fra bunnen.

 
Totalt 1 artiklar
Geekvape | DIY Kanthal Tråd 26GA
Her kan du få Kanthal-ledning for vikling av dine egne spoler. Det er høykvali...
49kr
1+
49kr/stk.
Totalt 1-1 av 1 artiklar

Finn de riktige delene

Det kan være mange som lurer på hvorfor man selv skulle velge å bygge sin egen atomizer opp fra bunnen. Spesielt fordi brenneren ikke holder for evig, og du derfor vil skulle bygge mange i løpet av året. Men det kan være mange fordeler med å bygge din egen fra bunnen. Ikke nok med at det er en spennende og morsom prosess sånn at du også kan velge å designe og tilrettelegge din brenner akkuratt som du drømmer om.

Når du skal bygge en brenner opp fra bunnen, så krever det masse forskellig utstyr. Du skal ha de riktige delene, værktøj og vite nøyaktig, hvordan du skal sette prosjektet i gang, sånn at du bygger det korrekt. Du kan med stor fordel kontakte oss i Eleksig.no. Vi har stor viten innenfor området, og vil kunne hjelpe og veilede deg slik at du får det riktige utstyret; om det skal være den ene eller den andre RBA tank eller om den ene RDA dripper er å foretrekke til fordel for den andre.

Ved å bygge din egen brenner opp, kan du etterfølgende nyte din E-sigarett på en helt annen måte, enn hvis du kjøpte en ferdiglavet atomizer fra starten av. Du lærer en hel masse omkring E-sigarettens oppbygning, og liker du utfordringer, så er denne kategorien det riktige sted for deg.

Fokus på høy kvalitet

Hos Eleksig.no har vi fokus på kvalitet og sikkerhet, og derfor vil alle våre produkter under RBA & RDA tilbehør være av høyeste kvalitet. Vi vil være helt helt sikre på at du med 100 % sikkerhet kan bruke disse produktene og bygge en atomizer opp av høy kvalitet. Skulle du have spørsmål eller kommentarer, så har vi en lang rekke eksperter til å kunne hjelpe deg med disse.

Logg inn
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Prenumerera

Ved å melde deg på aksepterer du å motta eksklusive tilbud, trender og personlige anbefalinger på e-post og sms - samt vår Privatlivspolitikk.
** Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker.