Chat with us, powered by LiveChat

Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Annet tilbehør

Under denne kategorien finner du et stort utvalg av mange forskjellige produkter og tilbehør til din E- sigarett. Her er alt fra oppladerstander og batteriholder til sikkerhetsetuier til dine batterier og diverse skruer og covers, så du kan vedlikeholde din E- sigarett på den best mulige måte. Denne kategorien er derfor utrolig god, da du vil kunne finne masse nyttig utstyr til både sikkerhet og vedlikeholdelse.

Velg filter:Filtreringsmuligheter:
Merkenavn
 1. Aleader1 produkt
 2. Aspire12 Varer
 3. Avoria1 produkt
 4. eGo2 Varer
 5. Eleaf20 Varer
 6. Elekcig1 produkt
 7. Elekcig9 Varer
 8. Geekvape3 Varer
 9. Hangsen4 Varer
 10. Innokin1 produkt
 11. JoyeTech6 Varer
 12. KangerTech6 Varer
 13. SMOK6 Varer
 14. UD3 Varer
 15. VapeOnly1 produkt
 16. Vapesoon1 produkt
Mindre
Andre kategorier
Side

Total 78 produkter

Total 78 produkter
 1. JoyeTech | eGo AIO Spiral munnstykke
  kr 24,00
 2. Elekcig | Gjennomsiktige Drip Tips
  kr 24,00
 3. Elekcig | Alu Drip Tip 510
  kr 24,00
 4. JoyeTech | eGo AIO Silikoncover
  kr 49,00
 5. Elekcig | Silikone 510 munnstykke
  kr 29,00
 6. Eleaf | Silikone Etui til iStick 20W & 30W
  kr 24,00
Side

Total 78 produkter

Total 78 produkter

 

Vedligehold og sikkerhet

 

En E- sigarett er fremstilt av en rekke forskjellige komponenter. Disse krever alle vedlikehold, hvis du vil sikre deg at din E- sigarett skal kunne holde så lang tid som mulig.

Batterier er en ytterst viktig del av din E- sigarett, og derfor har vi også et stort utvalg av diverse tilbehør til disse, sånn som holdere og sikkerhetsetuier. Særlig sikkerhetsetuier er utrolig viktig, og gir deg den optimale sikkerheten når du lader opp batteriene. Skulle du være så uheldig at du lader batteriet feil, så vil det alltid være en risiko for at batteriet vil begynne å brenne. Men sikkerhetscoveret er fremstilt av et sterkt og brannsikkert materiale, og vil derfor forhindre en eventuell brann. Derfor anbefaler vi hos Eleksig.no, at du alltid lader batteriene på en sikker måte. Det vil si at du bruker brannsikre poser og etuier, for å holde sikkerheten i orden. Av annet spennende tilbehør har vi blant annet standere og ohm-/voltmeteret, som begge er både praktiske og gir anledning til moro og god underholdning – særlig for de mer nerdete E-cigaret brukerne.