Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Ladere

Her finner du vårt store utvalg av ladere, så du alltid har mulighet til å lade opp din E-sigarett, uansett om du kjører bil, er på skolen eller på jobb. Vi har alle former for ladere til din E-sigarett, og du er derfor garanteret strøm på din E-sigarett, når du har bruk for den.


Velg filter:Filtreringsmuligheter:
Merkenavn
  1. Eleaf4 Varer
  2. Hangsen1 produkt
  3. KangerTech2 Varer
  4. Nitecore6 Varer
Mindre
Andre kategorier

Total 13 produkter

Total 13 produkter

Total 13 produkter

Total 13 produkter

Når du er på farten med E- sigaretten

Du har med stor sannsynlighet med deg din E- sigarett med deg nærmest overalt. Derfor kan du også være så uheldig at den kan gå tom for strøm i feks. bilen - noe som kan være veldig uheldig. Men det er naturligvis en løsning på problemet, og derfor er vi stolte over å ha billadere blant sortimentet. Dermed kan du sette E- sigaretten i billaderen og så på kort tid ha fullt batteri igjen. I dag finnes det også utallige ladere med USB inngang, noe som er utrolig smart. I dag har både laptoper, biler osv. USB inngang, og du har derfor også mulighet til å lade opp din E-sigarett på den måten. Blant vårt sortiment finner du også flere forskjellige NITECORE Universal ladere, som er noen utrolig smarte ladere.

Tilbehør til din lader

Hos Eleksig.no har vi også et stort utvalg av tilbehør til laderen. Der kan du alltid finne reservedeler hvis du for eksempel skulle trenge en ekstra kabel. Her kan du også skaffe deg et laderstativ til ditt personlige sortiment av tilbehør. En lader er blant de viktigste tilbehørsproduktene til E- sigaretten, hvis du vil sørge for at den alltid virker og har nok strøm. Derfor sørger vi naturligvis for at det alltid er et stort utvalg av ladere blant vårt sortiment!