Rask levering

Gratis frakt over 599,-

30 dagers full returrett

Videoguides

Hvis damping er en helt ny verden for deg, kan det være lurt å sjekke ut noen av de mange videoguidene. Hvis du ser på noen av disse videoene, vil du finne svar på mange av dine ubesvarte spørsmål.

Guides til e-sigaretter og e- juice

Det kan virke litt forvirrende å lese en lang og avansert guide. Derfor har vi valgt å spille inn en håndfull videoguider på e-sigaretter og e-juice. Finn svar på hvordan du samler, bruker og vedlikeholder noen av de mest populære e-sigarettene på markedet. Du trenger ikke å lese de tilhørende instruksjonene, selv om dette selvfølgelig også er et alternativ. Det kan du se videoene flere ganger, så du er sikker på at du ikke går glipp av viktig informasjon om e-sigaretten din. Det skal også nevnes at alle videoene er på dansk, og at de dermed er lette å forstå for alle.

Har du ytterligere spørsmål? Kontakt oss

Hvis du sitter igjen med ubesvarte spørsmål etter å ha sett en video, anbefaler vi at du kontakter oss slik at vi kan tilby personlig kundeservice. Det er god mulighet til å svare på individuelle spørsmål, og selvfølgelig er det ingen spørsmål som er for tekniske. Hvis det ikke er noen videoguide om e-sigaretten din, kan du gi deg et ønske om en ny videoguide. Det er ikke mulig å oppfylle alle ønsker, men vi vil alltid høre fra deg.